Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bockbier Fest Bork 2023

Bierevenement

Bierfestival

15 oktober 2023

Georganiseerd door: Bockbier Fest Bork

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Drenthe

Locatie

@Horecacentrum
Westerbork (gemeente Midden-Drenthe)

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

zondag 15 oktober 2023 van 14.00 - 18.00 uur

Het gezellige dorp Westerbork wordt omgetoverd tot een bruisend epicentrum van bierliefhebbers en gezelligheid tijdens het jaarlijkse Bockbier Fest Bork. Dit evenement is dé manier om het najaar te omarmen en te genieten van de smaken van bockbier, muziek, en vermaak voor jong en oud. Het Bockbier Fest Bork is een culinair spektakel waar brouwers vanuit alle hoeken strijden om de titel van het beste bockbier van Westerbork. De aroma's van gerst en hop vullen de lucht, en de ambiance is doordrenkt met enthousiasme voor deze ambachtelijke brouwkunst. Naast het proeven van een uitgebreide selectie bockbieren, kunnen bezoekers genieten van live muziek verzorgd door de Koffer band, Dj JeeWee, en de altijd energieke Dries Steenhuis als sidekick. Voor de jongere bezoekers is er een kleurrijk springkussen dat voor veel plezier en gelach zal zorgen.

Wat is een goed glas bier zonder hapjes? Lokale horecazaken serveren bijpassende lekkernijen om de smaakpapillen te verwennen. En voor degenen die even willen afwisselen van bockbier, is er ook een bar met alternatieve drankjes.

Om te genieten van de bieren en hapjes op het Bockbier Fest Bork, kunnen bezoekers ter plaatse een proefglaasje en munten kopen. Dus, kom naar Westerbork en laat je smaakpapillen verwennen, geniet van geweldige muziek, en beleef een gezellige dag met vrienden en familie op het Bockbier Fest Bork. Het wordt een onvergetelijke manier om samen de herfst te verwelkomen!

Aanwezige brouwerijen:
Brouwerij Maallust
Brauerei Wieninger
Kleine Beer Brouwerij
Grutte Pier Brouwerij
Jonge Beer Brouwerij
Brinx Bier
Roeg BIer
Baxbier
Brouwerij Avereerst

Kosten

 

Aanwezig

Donders Bier Roegbier

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur