Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Regge Biergilde

Vereniging

Biervereniging

Opgericht: 2023

Contactgegevens

Geschiedenis

Het Regge Biergilde
Ontdek de ware kunst van bierbrouwen en deel je passie met gelijkgestemde bierliefhebbers! De medewerking van Black Baron waarbij alles in het teken staat van het ambacht van het brouwen en het genieten van heerlijke bieren. Of je nu een ervaren bierbrouwer bent of gewoon een gepassioneerde bierliefhebber je bent welkom bij het Regge Biergilde.

Wij geloven dat bier meer is dan alleen een drankje. Het is een kunstvorm die verbindt, inspireert en de smaakpapillen prikkelt. Daarom komen wij, een keer per maand samen. We starten de eerste bijeenkomst bij de Black Baron in Nijverdal. Hier krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van bierbrouwen te vergroten en te delen met andere gepassioneerde leden.

Dus, als je klaar bent om je liefde voor bier naar een hoger niveau te tillen, sluit je dan aan bij het Regge Biergilde. Wij verwelkomen zowel bierbrouwers als bierliefhebbers van alle niveaus. Samen de tradities van bierbrouwen bespreken en leren van elkaars ervaringen.

Kom naar onze eerste bijeenkomst op 28-9-23 bij de Black Baron en indien je zelf een biertje heb gebrouwen breng een flesje mee.
Kom je ook op 28-9-23 , meld je dan aan op reggebiergilde@gmail@com


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur