Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Mini Van Moll Fest 2023

Bierevenement

Bierfestival

26 augustus 2023 - 2 september 2023

Georganiseerd door: Van Moll

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Stadsstrand De IJzeren Man / PLEQ
Eindhoven

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

zaterdag 26 augustus 2023 van 13.00 - 21.00 uur
zaterdag 2 september 2023 van 13.00 - 21.00 uur

Deze events zijn alleen toegankelijk voor iedereen die tickets had gekocht voor de zondag van Van Moll Fest 2023.

Het Van Moll Fest 2023 moest op zondag vroegtijdig worden afgebroken door een dreiging van zwaar weer. Als compensatie / oplossing komen er twee Mini Van Moll Fest events.

We willen je graag uitnodigen voor een event speciaal voor jullie! Net als vele anderen had je tickets voor Van Moll Fest afgelopen zondag. Een dag die we met pijn in ons hart voortijdig hebben moeten stoppen. Vanwege jullie veiligheid. We zijn, omdat de weersverwachtingen heel onzeker en lokaal verschillend waren, optimistisch aan de dag begonnen en hebben constant contact gehouden met de Veiligheidsregio Brabant Zuidoost. Om half drie hebben we moeten besluiten dat het risico op onveilige situaties echt te groot was en dat we geen andere keuze hadden dan het evenement voortijdig te stoppen. Met pijn in ons hart. Ten eerste om jullie als bezoekers teleur te stellen, maar ook om de financiële klap die het missen van een hele festivaldag betekent. Wij zijn namelijk geen megaorganisatie die grote pop- of dance festivals organiseert, maar een kleine brouwerij die Van Moll Fest puur organiseert uit liefde voor craft beer, de vele craft beer brouwerijen en die voor jullie graag een mooi feestje geeft om die liefde te vieren. Het voortijdig stoppen van de zondag raakt ons zwaar. Maar we zijn positief ingesteld en kijken ook graag vooruit. Daarom willen we iets leuks doen voor iedereen die tickets heeft voor zondag, of je nu wel of niet geweest bent. Vandaar dat we twee mini Van Moll Fests organiseren, speciaal voor jullie! Op zaterdag 26 augustus en zaterdag 2 september.
(uit e-mail Van Moll aan tickethouders, 26 juli 2023)

Kosten

De tickets van de zondag van het Van Moll Fest 2023 zijn geldig. Je moet je wel uiterlijk 1 augustus 2023 opgeven met de persoonlijke link uit de email.

Heb je jouw originele ticket voor de Van Moll Fest zondag nog niet laten scannen? Neem dit ticket dan ook mee naar het event. Hiermee kan je je munten, die bij je ticket hoorden, in ontvangst nemen. En mocht je geen gebruik van deze extra events willen of kunnen maken, dan blijven je muntjes in 2024 geldig. Ook als je ticket nog niet is gescand. Neem dan in 2024, naast je nieuwe ticket, ook je 2023 ticket mee om je munten te ontvangen.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur