Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Rock City & Friends 2023

Bierevenement

Bierfestival

17 november 2023 - 18 november 2023

Georganiseerd door: Rock City

Externe Links: Facebook Website

Provincie: Utrecht

Locatie

@Rock City Brewpub Amersfoort

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

vrijdag 17 november 2023 van 16.00 - 00.00 uur
zaterdag 18 november 2023 van 12.00 - 00.00 uur

De brouwerij en de brewpub worden dit jaar 5. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom een feestelijk weekend vol craft bier, vriendschap en bbq food. Want naast een prachtige line-up aan de eigen creaties komen er ook nog 15 bevriende nationale en internationale brouwers met een selectie van hun mooiste bieren. En daarbij worden er een paar exclusieve bieren op tap gelanceerd tijdens dit weekend.

De Amersfoortse craftbieren van Rock City zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bierlandschap. De brouwerij werd begin november 2018, geopend en bevindt zich nog steeds in hetzelfde industriële pand.

Naast bekende Rockstars zoals de Koene Ridder en de Hazy Pale Ale bieden de brouwers dit weekend een uitgebreide line-up aan bieren aan. Zo zijn er zo'n 80 verschillende bieren te proeven in het speciale proefglas dat je bij jouw ticket ontvangt. Elke bevriende brouwer zal meerdere bijzondere bieren meenemen, er worden unieke specials en collabs op het evenement gereleased en er is een hoek met donkere, zware en barrel-aged bieren.

Ook mederij Gils Fermentings (???) is aanwezig.

Kosten

Ticket: € 17,50 (inclusief glas en 3 munten)

Tickets via website.

Aanwezig

Brouwerij 't Mirakel Brouwerij De Molen Brouwerij De Rode Hoed EMP Brewery Frontaal Brewing Company Jopen Bier Kaapse Brouwers Lehe Pruulikoda Magic Rock Brewing Nøgne Ø Rock City Shapes & Objects Stadsbrouwerij De Drie Ringen Ten Hands Brewing Vat'33

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur