Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Rondje Utrecht Bierstad 2023

Bierevenement

Bierwandeling

1 augustus 2023 - 30 september 2023

Contactgegevens

Provincie: Utrecht

Locatie

@centrum en verder
Utrecht

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

1 augustus 2023 - 30 september 2023

Ontdek de Utrechtse Brewpubs, verzamel stempels en ontvang een unieke gratis Utrecht Bierstad tote-bag gevuld met leuke verrassingen en scherpe kortingen. De biercultuur in Utrecht bruist aan alle kanten. Het afgelopen jaar opende verschillende (lokale) brouwerijen een nieuwe locatie in het centrum of vlak daarbuiten. VandeStreek opende een nieuwe locatie aan de Oudegracht, Brothers in Law aan het Ledig Erf en brouwerij Frontaal uit Breda vestigde zijn Utrechtse thuisbasis aan de Predikherenstraat. Na een brand verhuisde Brouwerij Oproer naar een nieuwe locatie in Overvecht en ben jij al bij brouwerij de Kromme Haring aan de Europalaan geweest?

Deze plekken zijn een walhalla voor liefhebbers van speciaalbier en eten. Heb jij deze locaties al ontdekt? Iedereen die in augustus of september een bezoek brengt aan deze brewpubs ontvangt een stempelkaart. Bij 4 stempels ontvang je een unieke gratis Utrecht Bierstad tote-bag gevuld met leuke biergerelateerde verrassingen en scherpe kortingen. De tote-bag is ontworpen door de Utrechtse illustrator Rob van Roodgras. Je hebt twee maanden de tijd om stempels te sparen, maar als je wil kan je er ook een dagje uit van maken en alle locaties op één dag bezoeken. De oplage van de tassen is beperkt, dus stel je bezoek niet langer uit. Je hoeft niet te reserveren voordat je komt. Met wie ga jij alle cafés af?

Deelnemende locaties, haal hier je stempelkaart:

  • Brothers In Law Taphouse
  • Frontaal Little Bar
  • Brewpub De Kromme Haring
  • Oproer Biercafé
  • VandeStreek Oudegracht

Kosten

Deelname is gratis.

Aanwezig

Brewpub De Kromme Haring Brothers In Law Taphouse Frontaal Little Bar Oproer Biercafé vandeStreek Oudegracht


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur