Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Malarkey Brewery

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2023

Etiketten: Bieretiketten.nl
Externe Links: Brewver Facebook Instagram LinkedIn Ratebeer Untappd Webshop Website

KvK-registratie: Rockaseller B.V. h.o. Malarkey Brewery (87052741)

- Webshop voor online verkoop (2023 - )

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 076-8867744
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Willemstraat 26a
4811 AL Breda

Bezoekmogelijkheden

Bezoek niet mogelijk

Geschiedenis

  • "Serious beer for unserious moments"

In juni 2023 worden er vier bieren van de brouwerij op de markt gebracht. De bedrijfsfilosofie van de brouwerij werd op dat moment op treffende wijze als volgt beschreven:

Schuif die phone, die laptop en die socials aan de kant. Legendarische momenten creëer je niet online, maar met de mensen om je heen. Vet gezellig, slap ouwehoeren, lachen tot je huilt, Malarkey in de hand. Samen die oh zo legendarische momenten creëren. Momenten die niet na te vertellen zijn, want damnnn, je had erbij moeten zijn!

Malarkey is er voor die unserious moments met je favoriete mensen. Maar het bier zelf: dát is serious business voor ons. Onze prijswinnende brouwer gaat als een Einstein te werk. Hij begrijpt het brouwproces tot op moleculair niveau.

We leven in een digitaal tijdperk waar alles onder een vergrootglas ligt. Daarom moeten we genieten van gezellig samenzijn met slap geouwehoer. De onverwachte, maar daardoor juist legendarische momenten waarvan je denkt: ‘daar had je bij moeten zijn!’.

De brouwerij vertaalt haar slogan "Serious beer for unserious moments" in februari 2024 op de website als volgt:

Serious

Bij Malarkey nemen we ons bier serieus. Onze prijswinnende brouwer begrijpt het brouwproces tot op moleculair niveau. Zijn methodische aanpak en perfecte afstemming van de beste ingrediënten leidt tot onze toegankelijke en ultiem geperfectioneerde bieren. Door onze onderscheidende marketing creëren wij een brede fanbase onder iedereen die het leven soms even niet zo serieus neemt.

Unserious

We leven in een digitaal tijdperk waar alles onder een vergrootglas ligt. Daarom moeten we genieten van gezellig samenzijn met slap geouwehoer. De onverwachte, maar daardoor juist legendarische momenten waarvan je denkt: daar had je bij moeten zijn!’. Dit gevoel maakt Malarkey tot méér dan een biermerk.

Eigenaren

(2023-heden)

Bieren (4)

Regulier assortiment

Malarkey Blond Malarkey Rouge Malarkey Tripel Malarkey White IPA

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur