Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Beer & Food Festival Oosterhout 2023

Bierevenement

Bierfestival

24 juni 2023

Georganiseerd door: Beer & Food Festival Oosterhout

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Markt / Klappeijstraat Oosterhout

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zaterdag 24 juni 2023 van 15.00 - 23.00 uur

Deelnemende cafés en restaurants organiseren het Beer & Food Festival waarbij foodpairing centraal staat. Lokale en niet-lokale brouwerijen presenteren hun bieren in combinatie met hapjes die zijn ontwikkeld samen met restaurants en cafés van de Klappeijstraat. Een bijzondere culinaire ervaring.

Net als bij de voorgaande edities vinden er weer verkiezingen plaats voor het lekkerste biertje en hapje. Met je stem doe je automatisch mee met de loterij die aan het eind van het evenement plaatsvind. De prijzenpot bestaat uit bier, cadeaubonnen en als hoofdprijs een brouwerijbezoek.

Kosten

De hapjes en biertjes kunnen worden betaald met consumptiebonnen die aan het begin en eind van de Klappeijstraat worden verkocht. Om deel te kunnen nemen koop je een Beer & Food startpakket, deze kosten €15,00 en zijn zowel vooraf als op de dag zelf te kopen. Als u vooraf een startpakket aanschaft dan krijgt u daar gratis één food consumptiebon bij en als u vooraf consumptiebonnen besteld krijgt u hier een vroege-vogel-korting bij. De startpakketten bevatten: een proefglas, 3 consumptiebonnen voor bier of food, 1 consumptiebon voor food (als u van te voren een pakket besteld), een event flyer en een goodie.

Aanwezig

De Lastige Broertjes

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur