Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Ouddorps BierFestival 2024

Bierevenement

Bierfestival

30 maart 2024

+Google Agenda

Georganiseerd door: Stichting GIST

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Zuid-Holland

Locatie

@SRGO Dorpstienden
Ouddorp (gemeente Goeree-Overflakkee)

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

zaterdag 30 maart 2024 van 15.00 - 22.00 uur

Tijdens het festival kunnen bezoekers speciaalbieren proeven van diverse brouwers die in het midden van de zaal bij elkaar staan, het zogenaamde 'Brouwerseiland'. De organisatoren streven ernaar om zoveel mogelijk brouwers uit de omgeving of met een link naar Goeree-Overflakkee uit te nodigen om deel te nemen aan het festival. Zo hopen ze kleine, startende brouwers ook een springplank te geven richting naamsbekendheid. Ook is er ruimte om wat bekendere brouwers uit te nodigen om een mooi, evenwichtig aanbod te kunnen bieden.

Dit jaar is er weer een mooie line-up van brouwers, waarbij niet alleen is gekeken naar een goede variatie aan brouwers, maar ook een mooie mix aan diverse biersoorten. De brouwers die tijdens het festival hun bieren presenteren zijn: Brouwerij Solaes, Dutch Bargain, ROTT. Brouwers, White Dog Brewery en Blauwe IJsbeer. Ook is er een internationale brouwer aanwezig op het Ouddorps BierFestival, namelijk Didko Brewery uit Oekraïne, die in Nederland de brouwerij weer probeert op te bouwen, nu dat in Oekraïne niet kan.

Tijdens het festival wordt ook gedacht aan de inwendige mens. Keurslagerij Floresteijn verzorgd broodjes en vleesspecialiteiten. Ook zijn er borrelplankjes te koop. Jan de Visman komt met visspecialiteiten en uiteraard is er ook aan de vegetariërs gedacht.

Voor degenen die niet van bier houden of de BOB zijn is een heuse FRIS-bar ingericht (waar ook een wijntje te verkrijgen is), maar er zijn ook brouwers die een alcoholarm biertje bij zich hebben.

Kosten

Ticket: € 17,50 (inclusief OBF-glas en 3 munten)
Munten: € 3,00

Tickets via website.

Aanwezig

Brouwerij Solaes

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur