Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

SpeciaalBierVertier

Bierverkoop

Opgericht: 2019

Externe Links: Facebook Instagram Untappd Website

KvK-registratie: SpeciaalBierVertier (74598422)

- Webshop voor online verkoop

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Etten-Leur

Bezoek niet mogelijk

Geschiedenis

SpeciaalBierVertier is ontstaan uit passie naar bieren en hun verhaal. Waar jaren terug Westmalle en Palm de enige speciaalbieren waren die je kon vinden in een supermarkt, zijn nu hele gangpaden gevuld met de meest uiteenlopende bieren. Een studie bedrijfskunde die de oprichter naast zijn werk deed moest worden afgesloten met een opdracht waarin alle modules van de opleiding terug moesten komen. Denk aan bedrijfseconomie, marketingmanagement, projectmanagement, management en organisatie etc. Het diploma werd behaald door het starten van SpeciaalBierVertier.

Het concept van SpeciaalBierVertier bestaat uit het samenstellen van bierpakketten die middels WhatsApp aan de (vaste) klanten worden doorgestuurd. De pakketten die daarna overblijven worden op de website aangeboden. Omdat het hier een kleinschalig “hobby”-bedrijf betreft komt het vaak voor dat pakketten de website niet eens halen. Wil jij daarom ook opgenomen worden in de appgroep om alle pakketten te kunnen bestellen? Neem dan even contact op. Bezorging alleen in Etten-Leur.

In het begin werden ook omliggende dorpen en steden voorzien maar dit kostte dusdanig veel tijd dat dit niet meer paste in een fulltime job en dit “hobby”-bedrijf.

Naast de bierpakketten worden er ook proeverijen verzorgd.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur