Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Horeca Xperience

Bierevenement

Beurs

16 oktober 2023

+Google Agenda

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Groningen

Telefoon: 06-24521443
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

@Martinikerk
Groningen

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

Beleef de Horeca Xperience van het Noorden met één dag vol horecabeleving; Vakwedstrijden (koken en tappen), demo’s, workshops, proeverijen, presentaties en meer. Op de Horeca Xperience speciaal voor horecaprofessionals ontmoet je je doelgroep en netwerk. Bezoekers kunnen er gratis deelnemen en aanschuiven bij tal van horecademo’s, workshops en zich laten bijpraten over de nieuwste innovaties. Horeca Xperience is een event waarbij geen (actieve) verkoop plaatsvindt en is dan ook bedoeld als echt belevingsevent waarbij standhouders bezoekers meenemen in hun verhaal en hen kennis laten maken met een product, dienst, drank of gerecht. Dat kan bijvoorbeeld zijn; bezoekers meenemen in de (interactieve) geschiedenis van je product of merk. (blind)proefsessies om de smaakpapillen te testen, maar ook aanschuiven bij de producent aan tafel en meedoen met een workshop over het maken of serveren van een gerecht. Kortom een dag vol horecabeleving in de sfeervolle Martinikerk.

Tapwedstrijden Groningen

De regionale voorronde van de tapwedstrijden Groningen vinden in 2023 plaats tijdens de Horeca Xperience. De finalisten gaan door naar landelijke finale op de Horecava. De Stichting Tapwedstrijden.nl wil de bewustwording en daarmee het vakmanschap van horecapersoneel stimuleren. “In de horeca zijn veel producten die met kwaliteit en aandacht gemaakt en gepresenteerd worden. De Tapwedstrijden dragen bij aan het vakmanschap en de kwaliteit van het tappen, schenken en uitserveren van bier. Gespecialiseerde biercafé’s zijn hier al volop mee bezig.”

Edities

  • (11) Horeca Xperience 2023, 16 oktober 2023 van 15.00 - 22.00 uur
    Met o.a: Tapwedstrijden.nl, Gebrouwen Door Vrouwen, Heineken, Brouwdok, Maallust, AB InBev.
  • (10) Horeca Xperience 2022


 Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop!

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur