Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Woensbeer Lokaal Bier Festival 2023

Bierevenement

Bierfestival

22 april 2023

Externe Links: Facebook

Provincie: Noord-Holland

Locatie

@’t Nennetje Huizen

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zaterdag 22 april 2023 van 15.00 - 21.00 uur

Woensbeer Festival - Voorjaarseditie. Na een succesvolle eerste wintereditie in november 2022 is het tijd voor de eerste voorjaarseditie. Genieten van lokale bieren, live muziek en optredens van lokale artiesten, spelletjes, hapjes en een gezellige voorjaarssfeer op het festivalterrein van ’t Nennetje, een unieke locatie middenin de Gooise Natuur.

Bieren proeven van 4 lokale brouwers: Gooische Bierbrouwerij, Hollandse Staatsbrouwerijen (Taatje Bier), Wispe Brouwerij en Bierbrouwerij Gooi en Eemland (Gooische Moordenaar). Goed gevulde borrelplanken verzorgt door ’t Nennetje en een Indonesische hap bij de Foodtruck van Megawati.

Kosten

Ticket: € 10,00 (uniek Woensbeer Festival proefglas (15 cl))

Glas is toegangsbewijs. Drink je liever frisdrank of een glas wijn? Ook dan heb je een proefglas nodig als entreebewijs.

  • Ben jij er snel bij met bestellen? Op zaterdag 11 maart 2023 (vanaf 11.00 uur) gaan de vroege vogel glazen in de verkoop, hiervan zijn er 150 beschikbaar en die ontvangen een korting van 20%.
  • Vervolgens gaan ook de resterende tickets in de verkoop, op=op.
  • Vanaf 15 april 2023 is er nog een actie. Kom je proefglas in ontvangst nemen en ontvang een gratis muntje. Hiermee kan je je eerste proefbiertje halen bij één van de lokale brouwers.

Aanwezig

Bierbrouwerij Gooi en Eemland Gooische Bierbrouwerij Hollandse Staatsbrouwerijen Wispe Brouwerij

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur