Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierbelevenis Udenhout 2024

Bierevenement

Bierfestival

10 maart 2024

Georganiseerd door: Bierbelevenis Udenhout

Externe Links: Facebook

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@' t Plein Udenhout (gemeente Tilburg)

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zondag 10 maart 2024 van 12.00 - 18.00 uur

Ook in 2024 gaan ze weer bier beleven. Voor de 9e keer Bierbelevenis Udenhout. Met voorgaande jaren meer dan 600 bezoekers moet dat dit jaar ook wel weer goed komen. Bij zonnig weer is het aangenaam vertoeven op het terras van 't Plein.

Bij aankomst koop je een uniek "Bierbelevenis Udenhout" proefglas. Dit glas mag je houden of je levert deze in en ontvangt een deel van de kosten terug. Met de consumptiebonnen kun je bij elk kraampje je glas laten vullen met een bier. Streekboerderij "Ons Erf" verzorgt kaasjes, worstjes en nog veel meer.

Goodie-bier, wat is dat?
Voordat je naar huis gaat ontvang je nog een "Goodie-beer", een flesje bier om thuis van te kunnen genieten. Zo gaat het Bierbeleven thuis nog even door. Deze editie kan je kiezen uit 3 verschillende "Goodie-bieren" om mee naar huis te nemen. Bij die drie bieren zit wel een opdracht; Proef het bier en laat weten wat je ervan vindt. De 3 bieren betreffen namelijk allemaal een tripel. Met de uitkomst van deze blind-proeverij selecteren de brouwers van "Uit de kelders van Udenhout" de "Udenhoutse Tripel". 1 flesje krijg je van de organisatie. Ben je ook benieuwd naar de andere 2? Deze zijn te koop voor € 2,75 (of het statiegeld van het proefglas). In ruil voor jouw mening over de tripel(s), maak jij onder andere kans op de eerste fles Udenhoutse Tripel en je bent erbij als deze wordt gepresenteerd. Informatie over het beoordelen van het Goodie-bier en het kans maken op deze mooie prijs vind je terug op de fles. Een heel verhaal, maar de dames achter de bonnenverkoop leggen het je graag nog een keer uit, mocht je nog vragen hebben.

Kosten

Gratis toegang.

Proefglas: € 5,00 (€ 2,50 terug bij inleveren)
Consumptiebonnen: € 2,75

Aanwezig

Bierbrouwerij De Blauwe IJsbeer De Bierboerderij DreaQus Brewery Dutch Fox Brewery Hooglander Bier Lux Brewery Nemeton Brewing Nunc Craft Beer

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur