Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Hertog Jan Grand Prestige Dag 2023

Bierevenement

Brouwerijtour

1 april 2023

Georganiseerd door: Hertog Jan Brouwerij

Externe Links: Facebook Website

Contactgegevens

Provincie: Limburg

Locatie

@Hertog Jan Brouwerij
Arcen (gemeente Venlo)

...meer bierevenementen...

Informatie

zaterdag 1 april 2023 van 10.30 - 19.00 uur

De brouwerij opent opnieuw haar deuren om het kroonjuweel de Grand Prestige in het zonnetje te zetten. Kom naar de brouwerij voor een speciale rondleiding in het teken van de Grand Prestige, geef je op voor de Grand Prestige Quiz en probeer eens hoe een gerijpte Grand Prestige smaakt. Ook kun je een workshop boeken bij een biersommelier om te ervaren welke gerechten je perfect kan combineren met de Grand Prestige. Deze dag zijn Meesterbrouwer Micha Peute en Nestorbrouwer Gerard van den Broek ook weer present en kun je ze alles vragen over de Grand Prestige en meer.

De brouwerij kun je enkel bezoeken als je een rondleiding geboekt hebt, het terrein is VRIJ TOEGANKELIJK.

Rondleidingen (vooraf boeken): 10.45 - 17.00 uur
Brouwerijwinkel: 11.00 - 18.30 uur

Hopelijk mogen we jou op verwelkomen in Arcen om samen te proosten op Grand Prestige. Wegens grote interesse in het brouwerijbezoek is een aanmelding noodzakelijk. Voor de Grand Prestige Quiz en de workshop van de biersommelier kun je je op de dag zelf bij de entree van de brouwerij aanmelden.

Je vind de Hertog Jan Brouwerij aan de Kruisweg 44 in Arcen. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer te komen. Vanuit Station Venray en Station Venlo gaat buslijn 83 naar de brouwerij, stap uit bij bushalte Veer Broekhuizen in Arcen.

Kom na de Grand Prestige dag op de Hertog Jan Brouwerij langs bij de Hertog Jan Proeverij om op bourgondische wijze de dag af te sluiten met het Grand Prestige Buffet, geheel in het thema van deze dag. Voor meer info & reserveren: https://www.hertogjanproeverij.nl/

Kosten

Rondleiding volwassenen: € 9,95
Rondleiding kinderen 11-17 jaar: € 9,95
Tot 11 jaar: gratis

Reserveren via website.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur