Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

De Brabantse Hoeve Winter Bierfestival 2022

Bierevenement

Bierfestival

30 december 2022

Georganiseerd door: De Brabantse Hoeve

Externe Links: Facebook

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@De Brabantse Hoeve Volkel (gemeente Maashorst)

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

vrijdag 30 december 2022 van 14.00 - 22.00 uur

Heb jij ook zo'n zin om met je vrienden dat festivalgevoel te beleven? Met 6 super gave brouwerijen en muziek van de Tawny Brothers.

Bij een Winterbierfestival hoort een winterse sfeer. Het festival wordt daarom gehouden in de tuin. Uiteraard staat er een overkapping en zijn er vuurkorven, maar kleed je alsnog warm aan. Voor versnaperingen kun je terecht in de foodcorner.

Kosten

Grote glazenkaart: € 38,75 (inclusief € 4,00 borg voor het glas en € 1,75 servicekosten). Volle poelen meedoen en bij iedere brouwerij volop opties! Goed voor 6 grote glazen speciaalbier.

Kleine glazenkaart: € 27,75 (inclusief € 4,00 borg voor het glas en € 1,75 servicekosten). Proefglazen drinken en ook bij iedere brouwerij volop opties! Goed voor 6 proefglazen speciaalbier.

Geen bierdrinker? Entree: € 15,75 (inclusief 2 munten en € 1,75 servicekosten). Jij bent er graag bij, maar drinkt liever geen speciaalbier.

Aanwezig

Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan Brouwerij De Molen Brouwerij Het Nest The Brew Society Brouwerij de Afpilszers House Of Beers


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur