Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

'T Heilig Biergebeuren 2022

Bierevenement

Bierfestival

22 oktober 2022

Georganiseerd door: 'T Heilig Biergebeuren

Externe Links: Facebook

Provincie: Zeeland

Locatie

@Gregoriuscentrum Axel (gemeente Terneuzen)

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zaterdag 22 oktober 2022 van 14.00 - 21.00 uur

In 2019 werd dit festival voor het eerst gehouden in de pastorie van de voormalige Gregoriuskerk. Doordat deze pastorie in 2020 is verbonden met de kerk, verhuist deze 2e editie naar het naastgelegen Gregoriuscentrum, een voormalige katholieke basisschool.

Een unieke locatie met lokale bieren in een ongedwongen setting, met muziek (LP's) en eten. 11 brouwers en 5 foodtrucks laten je graag hun brouwsels en lekkernijen proeven. In de gangen en op het schoolplein van het Gregorius Centrum kun je bekende en nieuwe bieren proeven en smullen van de gerechten.

Er wordt ook weer een eigen bier gelanceerd. Linda van Heese en Remco Thuij, de bierexperts van Gall & Gall Axel, lanceerden in 2021 al ’t Heilig genoegen. In 2022 zijn ze opnieuw de samenwerking aangegaan met Dutch Bargain. De naam en identiteit van dit nieuwe speciaalbier blijft een verrassing tot 22 oktober, maar kunstenares Michelle Dieleman heeft een uniek bijpassend etiket ontworpen. Zij veilt tijdens het festival een kunstwerk van dit etiket.

Brouwers: Vermeersen, Dutch Bargain, Broers, Rodanum, Zwier Gitaarbrouw, Het 58e Genot, Skøllmann Brewery (België), D'n Emma, Tony, Dutch Fox & The Holy Spiritus.

Kosten

Ticket: € 15,00 (inclusief proefglas dat je mee naar huis mag nemen, bierlijst, plattegrond, 2 munten waarmee je 2 bieren kunt proeven)

Extra munten zijn ter plaatse te koop.

In het nieuws


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur