Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bockbier Fest Bork 2022

Bierevenement

Bierfestival

9 oktober 2022

Georganiseerd door: Bockbier Fest Bork

Externe Links: Facebook

Provincie: Drenthe

Locatie

@Hoofdstraat Westerbork (gemeente Midden-Drenthe)

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zondag 9 oktober 2022 van 14.00 - 18.00 uur

Als geen ander weten de mensen uit Westerbork en omgeving hoe zij de bok bij de horens moeten vatten. Een echte bok, die pikken zij er zo uit. De beste ook! Ieder jaar vindt hier namelijk het Bockbier Fest Bork plaats, zo ook dit jaar. 9 brouwerijen strijden om de titel Beste Bockbier van het Bockbier Fest Bork. Deze titel ontvangen zij van een zeer kundige vakjury en tevens van het publiek! De brouwerijen die komen zijn Maallust, Wieninger Brauerei, Baxbier, Brinx Bier, Kleine Beer, Jonge Beer, Noarder Dragten, Grutte Pier en de Gulzige Gans.

Naast bockbieren zijn er ook andere dranken te verkrijgen bij de centrale bar. De lokale horeca verzorgt de innerlijke mens en gaat rond met gratis hapjes. Daarnaast kan je bij verschillende stands bijpassende gerechtjes kopen. DJ JeeWee en zijn sidekick Dries breien het geheel tot een groot feest en voor de kinderen staat er natuurlijk een springkussen. Dit alles vindt plaats in het horecacentrum van Westerbork.

Ben jij er ook bij? Proefglaasjes en muntjes haal je in de voorverkoop bij Warenhuis Wassen of Dranken Speciaalzaak Vinke.

Kosten

Gratis entree. Proeven kan alleen met een speciaal Bockbier Fest Bork proefglas. Deze kost samen met 3 munten € 10,00. Munten kosten € 2,50 en in de voorverkoop € 2,25. Het glas mag je natuurlijk houden.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur