Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Biermarkt Sassenheim 2023

Bierevenement

Bierfestival

27 augustus 2023

Georganiseerd door: Biermarkt Sassenheim

Externe Links: Facebook

Provincie: Zuid-Holland

Locatie

@Oude Haven Sassenheim (gemeente Teylingen)

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zondag 27 augustus 2023 van 13.00 - 19.00 uur

Op de laatste zondag van augustus wordt in 2023 weer de Biermarkt georganiseerd door Eetcafé De Voogd, Café de 2 Wezen en Restaurant Op Eigen Wijze. De Biermarkt wordt mogelijk gemaakt door de onmisbare hulp van heel veel fantastische vrijwilligers.

De “Biermarkt” is een groots speciaalbier evenement in de open lucht op de Oude haven in Sassenheim waar al vele jaren zo’n 2500 bezoekers op af komen.

De Biermarkt Sassenheim staat ook bekend om de zeer grote variatie van het aantal bieren en (lokale) brouwerijen die beschikbaar zijn op de tap (70 speciale bieren op de taps van 35 brouwerijen).

Superduurzaam: met je eigen biermarktglas Duurzaam zie je ook terug in het muntjes-systeem. Je mag de niet gebruikte muntjes aan het einde van je bezoek weer inleveren. Dan krijg je je geld weer terug.

Er zijn maximaal 2500 kaarten beschikbaar voor de Biermarkt, op het moment dat alle kaarten verkocht zijn, is er geen toegang meer mogelijk tot het terrein. Op het moment dat bezoekers het terrein verlaten, worden er weer nieuwe bezoekers toegelaten.

Kosten

Ticket: € 5,00.

Toegang vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur