Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

BeerCamp 2023

Bierevenement

Bierweekend

8 september 2023 - 10 september 2023

Georganiseerd door: De Bierbrigadier

Contactgegevens

...meer bierevenementen...

Informatie

Op de nieuwjaarsreceptie van De Bierbrigadier in 2022 ontstond het idee om een weekend te organiseren voor de Nederlandse bierwereld.

2022

Ronald van de Streek en Casper Pennings hebben in 2022 BeerCamp uit de grond gestampt, een kampeerweekend voor brouwers en lieden die in de bierwereld actief zijn. Door de brouwerijen is een doordrinkbare collab gebrouwen voor bij het kampvuur. Dat bier komt in augustus 2022 op de markt. De meeste brouwers pakken hun hobbyspullen weer eens op om mee te doen met de UK Bitter homebrew competitie, puur voor de lol dus. Tijdens het weekend zelf zijn er sessies van onder andere Yakima Chief Hops (Verenigde Staten), Innosieve Diagnostics (Wageningen, Nederland) en Castle Malting (België) én gaan ze ook een hoop lol beleven met een bierquiz, live muziek en een BBQ die door etikettendrukker Nijoff (Nederland) mogelijk wordt gemaakt.

2023

Maar wat heb jij er aan? Naast dat je het ultieme kampvuur en BBQ bier dus kan vinden in de gebrouwen collab wordt BeerCamp in 2023 een bierfestival voor consumenten. Een bierfestival waar je blijft slapen dus. Blok 8-9-10 september maar vast en tot die tijd, volg de avonturen in 2022.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur