Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Mout Bierfestival Maastricht 2022

Bierevenement

Bierfestival

Afgelast i.v.m. weersomstandigheden
16 september 2022 - 18 september 2022

Georganiseerd door: Mout Bierfestival

Externe Links: Facebook

Provincie: Limburg

Locatie

@Tapijnkazerne Maastricht

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

vrijdag 16 september 2022 van 16.00 - 00.00 uur
zaterdag 17 september 2022 van 13.00 - 00.00 uur
zondag 18 september 2022 van 13.00 - 21.00 uur

Op 12 september 2022 wordt het festival afgelast, en het volgende bericht op Facebook geplaatst:

Met pijn in ons hart moeten we Mout Bierfestival Maastricht aflassen. Aankomend weekend is er in het zuiden van Limburg erg slecht weer voorspeld. Met veel regen op komst en een maximumtemperatuur van 16 graden kunnen wij niet de Mout-beleving bieden zoals we dat graag zouden willen. We maken deze keuze nu, omdat we een week nodig hebben om het festivalterrein op te bouwen. Wij staan voor een evenement met een ruim aanbod aan bieren, vermaak en een goede sfeer en willen niet dat bezoekers iets tekort komen in deze belofte. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin alle info en ontvangen hun geld terug. Ook zijn jullie kosteloos uitgenodigd voor de editie in Eindhoven. Heb jij geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@moutbierfestival.nl

De gezelligste biertuin van Maastricht keert terug naar de Tapijnkazerne. Ontdek samen met je vrienden, familie of collega’s meer dan 200 verschillende speciaalbieren, eten, livemuziek, workshops (waaronder proeverijen van Arvid Bergström) en meer tijdens een smaakvakantie in eigen stad. Een aantal toffe lokale brouwerijen. Maar ook genoeg nationale en internationale brouwerijen.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Met ruim 200 speciaalbieren is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen! Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Daarnaast is er de Mout Speciaalbier Bar met fris, wijn, pils, bieren, chips en meer.

Kom de bieren proeven van onder andere: Moersleutel, Stadsbrouwerij Maastricht, Mad Scientist, Two Chefs Brewing en De Blauwe IJsbeer.

Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas.

Activiteiten
Tussen de bierbedrijven door is er van alles te beleven zoals de populaire workshops van internationaal biersommelier Arvid Bergström. Interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beer geeks.

Sponsoren
Lagunitas, Brand Bierbrouwerij, Untappd, Mikkeller.

Kosten

Early beer: € 9,00 (inclusief € 2,00 borg)
Regulier ticket: € 11,00 (inclusief € 2,00 borg)

Je koopt een ticket voor een specifieke dag.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur