Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Melbuul’n Bierfestival 2022

Bierevenement

Bierfestival

27 augustus 2022

Georganiseerd door: Bierbrouwerij Borne

Externe Links: Facebook

Provincie: Overijssel

Locatie

@Rheineplein Borne

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zaterdag 27 augustus 2022 van 14.00 - 19.00 uur

Het Melbuul’n-comité en Bierbrouwerij Borne organiseren het 2e Melbuul’n Bierfestival in Borne. Naast de plaatselijke bierbrouwers komen er ook regionale en zelfs landelijk bekende en befaamde brouwerijen zoals de Texelse bierbrouwerij. Op een mega-gezellig in zomerse sferen aangekleed Rheineplein presenteren de brouwers hun bieren. Verder is er muziek, eten en een wijnbar.

Kom lekker flaneren op de enige echte Speciaalbier Boulevard! In 2019 nog te vinden in Grotestraat-Noord, maar in 2022 op het Rheineplein. Één ding is zeker: je beland in tropische sferen tijdens de Melbuul’ndagen!

Let op: voor deze activiteit heb je andere muntjes nodig. Deze kun je op de locatie afhalen. Laat je een glas bier inschenken en neem plaats aan een van de tafels. Geen bierliefhebber? Geen zorgen! Slijterij Wijnkoperij de Barrique verandert het Rheineplein in het ‘Wijneplein’. Proef verschillende wijnen in een tropische sferen.

Crazy Black Cat was niet aanwezig.

Aanwezig

Bierbrouwerij Borne Bierbrouwerij Wentersch Brouwerij Brouwersnös Brouwerij De Smokkelaar Burgunder Bier Chamaven Chaos Bieren Eanske Brewing Company Gallivant Brewery Karelsk Rigtersbier Stanislaus Brewskovitch Craft Beer Texelse Bierbrouwerij

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur