Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Oersoep Homebrew Festival 2022

Bierevenement

Bierfestival

27 augustus 2022

Georganiseerd door: Oersoep Triple-W Amateur Bierbrouwersgilde Nijmegen

Externe Links: Facebook

Provincie: Gelderland

Locatie

@Oersoep Nijmegen

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zaterdag 27 augustus 2022

Oorspronkelijk gepland voor zaterdag 27 augustus 2022, maar het aantal aanmeldingen was nog te laag. Er waren plannen om het festival te verplaatsen naar voorjaar 2023.

Aan het einde van de vakantie komt er een heel bijzonder festival aan! Het Oersoep Homebrew Festival in samenwerking met Amateur Bierbrouwersgilde Triple-W. Een bierfestival met live muziek, Nederlands craftbeer en natuurlijk thuisbrouwers die heel graag hun liefde voor bier met jullie willen delen. Tijdens het festival draait het om het delen van jouw mening! Geniet van alle homebrews in ruil voor een ingevuld proefformulier. Jullie mening in combinatie met die van een professionele jury zorgen ervoor dat de titel voor beste homebrew van het jaar kan worden uitgereikt. De thuisbrouwer die deze titel in de wacht sleept gaat zijn bier brouwen in de nieuwe brewpub van Oersoep op het NYMA terrein die in 2023 word geopend. Kom naar de Oersoep Biertuin en bepaal mee welke homebrewer de Oersoep/Tripel-W Homebrew Champion wordt.

Deelnemen als homebrewer?
Dit festival is natuurlijk niks zonder thuisbrouwers! Ben jij een thuisbrouwer en lijkt het jou leuk om deel te nemen? Doe mee! Deelname is kosteloos.

Wat kan je verwachten?
- Veel bierliefde!
- Een prachtige stand op het festival waar jij jouw meegebrachte bier kan laten proeven.
- Een voorraad proefglazen die door ons word aangevuld waar nodig.
- Volop eten en drinken.
- Alle uiteindelijke proefformulieren van de bierdrinkers in jouw mail
- Het professionele juryrapport

Wat verwachten we van de thuisbrouwer?
Je kan 1 bier meenemen die meedoet aan de competitie. De stijl maakt niet uit. We verwachten dat je minimaal 10 liter tot maximaal 20 liter meeneemt.

De jury
Om het voor jullie zo interessant mogelijk te maken is er een bijzondere jury aanwezig. Deze jury bestaat niet uit biersommeliers zoals je op vele andere festivals gewend bent maar juist uit een groep professionele bierbrouwers. Je krijgt waardevolle feedback om jouw brouwskills verder uit te breiden.

Kosten

Gratis entree.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur