Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Noord-Hollands Bierfestival 2022

Bierevenement

Bierfestival

17 juni 2022 - 18 juni 2022

Georganiseerd door: Noord-Hollands Bierfestival PINT Regio Noord-Holland

Externe Links: Facebook Facebook Untappd

Provincie: Noord-Holland

Locatie

@HAL 25 / The Scrapyard Alkmaar

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

vrijdag 17 juni 2022 van 16.00 - 23.00 uur
zaterdag 18 juni 2022 van 12.00 - 23.00 uur

PINT en het team van het Noord-Hollands bierfestival gaan er weer een gezellig evenement van maken. Ook in 2022 kan het Noord-Hollands Bierfestival niet terecht op de vertrouwde plek in de Grote Kerk in Alkmaar en dus gaat het festival nog een keer op visite. Op de locatie rond The Scrapyard is voldoende ruimte om Noord-Hollandse bieren te proeven. Zo veelzijdig als de provincie is, zo veelzijdig zal ook het festival weer worden. De combinatie van de overdekte ruimtes van Hal 25, de biertuin van The Scrapyard en de brouwers uit Noord-Holland maken dit festival tot een evenement dat je wel moet bezoeken.

Buiten op het terrein van HAL 25 bij de Biergarten staat de Vega Foodtruck. Binnen bij The Scrapyard kan je terecht voor bittergarnituren, maar ook zijn daar porties patat met stoofvlees verkrijgbaar. Dit stoofvlees is exclusief gemaakt voor het Noord-Hollands Bierfestival door klaas van Watdepotschaft met als speciaal ingrediënt: Muscovado Maple Magician van Moersleutel Craft Brewery.

Kosten

Startpakket € 20,00 (toegang tot het festival en 5 munten)
Munten: € 2,50

Het proefglas wordt ter bruikleen uitgegeven en dient na afloop van het festival weer geretourneerd te worden.

Aanwezig

Brouwerij Dampegheest Breugem Bier Brouwerij de Die Brouwerij De Moersleutel Brouwerij Hoop Brouwerij Leeghwater Brouwerij Astronaut Brouwerij Hoorns Nat Callantsoger Bier Rauw Brouwers Schaagse Brouwerij De Roode Leeuw Blitz Brewing Co Brouwerij Cattus Brouwerij Hans en Grietje Brouwerij LOST Brouwerij Victorie Langedijker Bier STOKED! Beer


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur