Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Just In Baxfest 2022

Bierevenement

Bierfestival

20 mei 2022 - 21 mei 2022

Georganiseerd door: Baxbier Just in Beer

Externe Links: Facebook

Provincie: Groningen

Locatie

@Baxbier Groningen

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

vrijdag 20 mei 2022 van 14.00 - 01.00 uur
zaterdag 21 mei 2022 van 14.00 - 01.00 uur

Baxbier en Just in Beer slaan de handen ineen voor de jubileumeditie van het International Craft Beer Festival. Just in Beer viert de 5e verjaardag van hun winkel en Baxbier viert de 4e, 5e en 6e editie van hun festival, alles in één. Het wordt een gezellig weekend met eten van Block & Barrels, live muziek van lokale bands en brouwerijen uit Nederland, Spanje, Zweden, Verenigde Staten, Finland, Frankrijk en Duitsland.

Bierselect Groningen Wild & Sour Bar
Klaas Jan Geertsema presenteert op het festival een miniversie van zijn beruchte Wild Festival Groningen. In de Bierselect bar haal je de geuzes en lambieken van Cantillon, 3 Fonteinen, Metaphore, Antidoot, en de zure bieren van Tommie Sjef, Nevel en nog veel meer. Hoe cool is dat?!

Naast de hieronder genoemde brouwerijen waren ook de volgende brouwerijen aanwezig: Schwarze Rose (Duitsland), True Brew Brewing Co. (Duitsland), Salama Brewing Company (Finland), AKiA Brygghus (Zweden), Hoppy Road (Frankrijk) en Sudden Death Brewing Co. (Duitsland). Ook Doggerland Craft Cider was aanwezig.

Kosten

Groepsticket: € 75,00 (6 personen)

Aanwezig

Bierselect Groningen Yria Cerveza Artesanal Frontaal Brewing Company Barreled Souls Brewing Company Baxbier Brouwerij De Moersleutel Folkingebrew White Dog Brewery Floem Craft Beer


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur