Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Maand van het Eindhovens Bier 2022

Bierevenement

Bierwandeling

1 februari 2022 - 28 februari 2022

Georganiseerd door: De Bierbrigadier

Externe Links: Facebook

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@centrum Eindhoven

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

‘Waarom roepen we februari niet gewoon uit tot Maand van het Eindhovense bier?’, dachten we bij De Bierbrigadier Eindhoven. Zo gezegd, zo gedaan. We staken samen met de gehele Eindhovense bier-scene de hoofden bij elkaar en bedachten wat toffe manieren om de lokale brouwers in het zonnetje te zetten. Door de gehele stad hebben we toffe acties, rondleidingen en kortingen geregeld zodat het EXTRA makkelijk word om te kiezen voor Eindhovens bier.

Koop bij De Bierbrigadier jouw eigen pasje met een uniek nummer voor € 10,00. Ga langs bij een van de locaties en laat dat pasje zien en ontvang de actie die de locatie aanbied. Simpel toch? Nou, wacht niet te lang want er zijn veel locaties te bezoeken. Ga je eerst een proefglaasje drinken bij een van de brouwerijen of pak je een brouwerij-tour mee? Burgertje met biertje, of een korting op een biertje in een kroeg waar je nog nooit bent geweest?

Deelnemers

 • De Bierbrigadier
  Bij De Bierbrigadier ontvang je op vertoon van je pasje de gehele maand februari 15% korting op al het Eindhovense bier. Bij je aankoop ontvang je ook nog eens een 10% kortingsbon voor later.
 • Van Moll
  De locatie waar voor veel bierliefhebbers die liefde voor bier naar een nieuw niveau werd getild. De Bierbrigadier bijvoorbeeld startte daar zijn speciaalbier-loopbaan. Met 24 taps serieus craft beer de plek om eens te gaan kijken wat er zowel lokaal als nationaal als internationaal gebeurd op biergebied. Op vertoon van je pasje ontvang je gratis een proefglas Van Moll bier (tot een waarde van € 3,00).
 • Rabauw Craft Beer Eindhoven
  De nieuwste brouwerij in Eindhoven. Gestart in Gemert met een missie: Een plek creëren waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen komen werken en leren. Onlangs openden ze een brouwerij met café/restaurant op Strijp-S waar je echt even moet gaan kijken. Op vertoon van je pasje kun je gratis de brouwerij tour meelopen met als afsluiter een proefglaasje bier uit die brouwerij. De tour word elke week gegeven op donderdag en vrijdag om 16.00 uur. Om je aan te melden, mail naar brewpub@rabauw.org.
 • De Gaper
  Een heerlijk plekkie aan het Wilhelminaplein waar genoeg te proeven is. Zowel bier als een hapje of diner. Op vertoon van je pasje ontvang je 10% korting op een Orchestra Of Angels, van de 100 Watt Brewery/Stadsbrouwerij Eindhoven.
 • De Burger
  Een van De Bierbrigadier's favoriete plekken als het gaat om een vette hamburger met een goed speciaalbier. Aan de Kerkstraat 5 vind je een gezellig restaurantje met een fijne sfeer. Lekker deuntje, gezellig mensen en TOP burgers. Op vertoon van je pasje ontvang je een gratis Eindhovens bier bij een burger.
 • El Pastor
  Naast De Burger opende in de coronatijd een nieuw Mexicaans stijl restaurant dat zich specialiseert in taco’s en ceviche. En daar moet natuurlijk een goed bier bij. Op vertoon van je pasje ontvang je een gratis Eindhovens bier bij je bestelling.
 • Brouwerij ’t Veem
  Brouwerij het Veem bestaat sinds 2015 en is gevestigd in Vershal het Veem op Strijp-S in Eindhoven. De Vershal is een rijksmonument uit 1942; vroeger in gebruik als opslag voor voornamelijk televisies en radio’s. Het proeflokaal dat bij de brouwerij hoort is een plek waar je kunt genieten van verschillende speciaalbieren van Nederlandse brouwerijen. Op tap een ruime keuze van 24 verschillende speciaalbieren en daarnaast ook nog een grote diversiteit aan bieren op fles. Op vertoon van je pasje ontvang je bij bestelling van het proefplankje, een gratis proefglas van bier uit eigen brouwerij extra.
 • Drinkers Pub
  Het café met de meeste verschillende bieren op de kaart. En vooral veel OLDSKOOL. Op vertoon van je pasje ontvang je zondag t/m donderdag je 2e gratis van een selectie OLDSKOOL bieren.
 • Brons Bier
  Aan het einde van de Maand van het Eindhovense Bier wordt een mooi pakket van deze brouwerij verloot. Op je pasje vind je een unieke code waarmee je kunt winnen. Op 26 februari verloot De Bierbrigadier dit pakket live op Facebook.
 • Bottle Distillery
  Geen brouwerij maar een stokerij. De Bottle Distillery zit in het monumentale pand aan de Kanaaldijk Zuid 1D aan het kanaal op het voormalig Campina terrein, de Melkontvangst. Een prachtige plek die gezelligheid en ambachtelijkheid ademt. De sfeervolle bar is een fijne plek om een Eindhovens destillaat te proeven en te genieten van een mooi Eindhovens biertje. Een hapje eten? Ook dat kan. Op vertoon van je pasje ontvang je een gratis glaasje Lucky Bastard Bierbrandy bij je bestelling.
 • 100 Watt Brewery
  Aan de Dommel vind je de brouwerij van Stadsbrouwerij Eindhoven, waar de 100 Watt bieren worden gebrouwen. Een van de fijnste terrassen van Eindhoven en een prachtig proeflokaal. Ze schenken daar een heel fijn proefplankje dat je echt even moet gaan testen. Op vertoon van je pasje ontvang je € 2.50 korting op je proefplankje. Dus van € 13,00 voor € 10,50.
 • Miss Paddle
  Bij Miss Paddle combineren ze Flammkuchen met speciaal bier. Ze bieden een uitgebreide bierkaart met uitsluitend in Brabant gebrouwen speciaalbier op fles en van het vat. Op vertoon van je pasje ontvang je bij je bestelling van een Flammkuchen met een Eindhovens bier, een zoete Flammkuchen (ter waarde van € 8,50) gratis als nagerecht.
 • The Roast Club
  Op vertoon van je pasje ontvang je bij je bestelling van het menu gratis een proefglas TRC Easy Does It. Dit bier is speciaal voor het restaurant gebrouwen door Van Moll.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur