Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Schenk Speciaalbierfestival De Kersteditie 2021

Bierevenement

Bierfestival

Afgelast i.v.m. coronavirus
19 december 2021

Georganiseerd door: Hooglander Bier

Externe Links: Facebook

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@De Couwenbergh Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek)

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zondag 19 december 2021 van 13.00 - 21.00 uur

Helaas moeten we mededelen dat SCHENK Speciaalbierfestival: De kersteditie op zondag 19 december niet door kan gaan vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Een wijs en moeilijk besluit maar met de nieuwe maatregelen, beperkingen en slechte vooruitzichten is het helaas niet haalbaar om SCHENK te organiseren zoals we voor ogen hebben. Maar niet getreurd, uiteraard keert SCHENK in 2022 terug met een zomer- en kersteditie (17 december)!
De reeds aangeschafte tickets worden terugbetaald of er kan gekozen worden voor een Hooglander proeverijpakket inclusief het nieuwe kerstbier ter waarde van het ticket.
(Hooglander Bier, Facebook, 1 december 2021)

HO, HO, HO! SCHENK, hét speciaalbierfestival van Aarle-Rixtel is terug met de kersteditie! SCHENK herrijst in het hart van Aarle-Rixtel op zondag 19 december in evenementenlocatie De Couwenbergh. De Couwenbergh zal ‘indoor & outdoor’ omgetoverd worden tot gezelligste kerstborrel van Aarle-Rixtel.

SCHENK is de beste manier om te proosten op een hoppige kerst en een bruisend 2022. Heb je het kerstmenu al tot in de puntjes voorbereid, kun je geen cadeaupapier meer zien of gewoon toe aan bier? Proost dan met de brouwers, speciaalbierliefhebbers en je vrienden op de toekomst. Trek je foutste kersttrui aan en kom gezellig borrelen. Warm je op bij de kachel, zing mee met de lekkerste kerstdeuntjes en combineer bier en spijs voor het ultieme kerstgevoel.

Maak kennis met de gepassioneerde brouwers uit alle windstreken van de regio en verwen je smaakpapillen. Kom meer te weten over de verhalen achter de brouwerijen en ontdek je favoriete speciaalbier. Een mix van brouwerijen, van klein tot middelgroot, maken hun opwachting. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, ze gaan tot het uiterste om het lekkerste speciaalbier te schenken. Van fruitige Double IPA’s tot diepzwarte Imperial Stouts en van intense vatgerijpte bieren tot ‘Collabs’ met bevriende brouwers. SCHENK Speciaalbierfestival is de perfecte kans om je Untappd check-ins aan te vullen, je innerlijke biersommelier te verwennen en de kerstperiode te beginnen met een goed glas speciaalbier in de hand.

Dus SCHENK je glas vol en proost, proef en ervaar tot de laatste slok!

Kosten

Ticket: € 10,00 (inclusief 2 munten en festivalglas)


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur