Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Proostfeest 2022

Bierevenement

Bierfestival

3 september 2022

Georganiseerd door: Beerze Brouwerij

Externe Links: Facebook Untappd

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Beerze biertuin Vessem (gemeente Eersel)
Foursquare City Guide

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zaterdag 3 september 2022

De 9e editie van het Proostfeest, helemaal uitverkocht. Ongelofelijk, sowieso dat de tijd vliegt maar ook hoe gaaf en uniek elke editie weer was. Naast muziek, bier en eten was er elke editie dat gevoel van gezelligheid en saamhorigheid. Een familiefeest in het kwadraat. Elk jaar weer, zelfs in coronatijd ging het door. Deze 9e editie wordt weer als vanouds, in de brouwerijtuin, zonder beperkingen. Geniet, proost, drink met je maten, drink ook met mate en wees lief voor elkaar en je omgeving.

Muziek, bier, BBQ, en heel veel gezelligheid! Bij binnenkomst zie je het vernieuwde brouwhuis.

Wat is een Proostfeest zonder bier? Dit jaar presenteren zijn er een tiental Beerze bieren (van ouwe, gouwe bekende tot jonge, nieuwe telgen). Daarnaast neemt biersommelier Hans Walravens van Hetbiermoment.nl zoals elk jaar weer een hoop bieren mee. Dit jaar maar liefst 20 bieren (qua stijlen zeer gevarieerd) waaronder bieren van In De Nacht, Crooked Spider, Brouwerij Hommeles, Gooische Bierbrouwerij, D'n Schele Os, Bronckhorster Brewing Company, Brouwerij Grensgeval, Big Belly Brewing Company, Bierbrouwerij Maallust, Maximus Brouwerij, Oldskool Brewery, De Bierkamer Boxtel en Jopen. Er is ook nog een bier van Le Soigneur: Tripel Puncheur en de bieren van Dorpsbrouwerij Waalre zijn te proeven.

Scan de QR-code op een tafel om drinken en eten te bestellen. Just sit back, relax en de obers serveren je speciaalbier (gewoon in glas) binnen no-time. Eten moet je wel zelf afhalen.

Er is dit jaar weer een speciaal Proostfeest T-shirt. Bij de kassa is het “winkeltje” te vinden met merchandise.


 Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop!

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur