HorecaHero - Bierkennis
Opleiding
Bieropleiding , E-learning
Verzorgd door: HorecaHeroInformatie
Bier is niet weg te denken in de horeca. Het is drank nummer één en vormt een groot deel van de omzet, daarom is het dus goed om ervoor te zorgen dat je weet waar je over praat.
In deze cursus leer je meer over de geschiedenis van bier, waar het allemaal is begonnen, wat de ingrediënten zijn en hoe bier gebouwen wordt. Je leert hoe je bier moet tappen, schenken en uit te serveren en daarnaast leer je de belangrijkste aandachtspunten voor het inkopen en opslaan van bier voor bij jou op je werk.
De volgende onderwerpen zullen onder andere aan bod komen:
- De geschiedenis van bier
- Het brouwproces
- Het tappen van bier
- Het serveren van bier
- Uitschenken van bier uit fles
- Inkopen van bier
- Opslag van tankbier & fustbier
- Leuke bier weetjes
Deze online training bierkennis bestaat uit de volgende hoofdstukken:
- Bier algemeen
- Tappen, schenken & uitserveren van bier
- Behandeling van Bier “inkopen en opslag”
Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop