Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

BrewTaste

Bierig Bedrijf

Opgericht: 2012

Externe Links: Website

KvK-registratie: BrewTaste (55852505)

Contactgegevens

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 06-52518446
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestigingsadres

Balistraat 134b
1094 JW Amsterdam

Geschiedenis

In 1986 werd Pepijn geboren in Amsterdam, midden in de Nieuwmarktbuurt. Op zijn 15e kreeg hij zijn eerste horeca-baantje en dat virus heeft hem nooit meer losgelaten.

Tijdens zijn tijd aan de Hogere Hotelschool in het bourgondische Maastricht maakte hij voor het eerst kennis met speciaalbier. Er ging een wereld met boeiende smaken voor hem open en hij ging zich steeds meer verdiepen in bier. Zijn echte bieravontuur begon in 2010 als barkeeper bij Bierproeflokaal ‘In de Wildeman’ in Amsterdam. Het fundament voor zijn bierkennis en -ervaring ligt hier.

Werken met bier- en horecaprofessionals vindt hij fantastisch en uitdagend. Maar ook het presenteren van een mooie proeverij voor liefhebbers geeft hem energie. Die diversiteit en bierliefde bij consumenten zorgt ervoor dat dit vak hem nooit verveeld.

BrewTaste is begonnen in 2012. Naast zijn werk gaf hij af en toe een bierproeverij voor nieuwsgierige vrienden en collega’s. Later, tijdens zijn tijd bij Jopen Bier in Haarlem, was hij gastheer van ruim 200 bierproeverijen. Hier is hij zich verder gaan verdiepen in bier en gastronomie.

In 2014 besloot hij definitief zelfstandig aan het werk te gaan en rondde hij ook de StiBON-Doemens opleiding tot Biersommelier af in Oostenrijk. Hij heeft inmiddels een breed scala aan opdrachten en projecten uitgevoerd.

Eigenaren

(2012-heden)

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur