Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Hazy Weekender 2021

Bierevenement

Bierfestival

Afgelast i.v.m. coronavirus
3 september 2021 - 4 september 2021

Georganiseerd door: vandeStreek Bier

Externe Links: Facebook Website

Provincie: Utrecht

Locatie

@vandeStreek proeflokaal / Fort aan de Klop Utrecht

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

vrijdag 3 september 2021
zaterdag 4 september 2021

In navolging van het aanscherpen van de regels omtrent festivals hebben wij helaas ook besloten om het Hazy Weekender festival niet door te laten gaan. Het zou de eerste editie worden van dit festival en een ingetogen, geplaceerd festival zonder live muziek is niet de manier waarop we dat willen doen.

Gelukkig zijn we niet voor één gat te vangen en werken we er hard aan om het festival in al zijn glorie in de zomer van 2022 te laten plaatsvinden! Meer informatie hierover zal nog even op zich laten wachten, maar tot die tijd kan je natuurlijk gewoon in ons proeflokaal langskomen voor een leuke middag of avond vandeStreek bier.

Gekochte tickets voor het Hazy Weekender festival zullen worden teruggeboekt in de komende weken. De tickets blijven dus niet geldig voor het nieuw te plannen festival.

(3 augustus 2021, Facebook)

Het eerste vandeStreek bierfestival. Bier, eten en live muziek op twee locaties. Er worden voornamelijk bieren van vandeStreek getapt, maar er zullen ook zeker andere bieren te drinken zijn.

Om iedereen een fantastisch Hazy Weekend te bezorgen, is het festival opgedeeld in een aantal delen. Op vrijdagavond is er de pre-party op het terrein bij Fort aan de Klop. Hier kan je genieten van een voorproefje van alle toffe bieren die te drinken zijn op de Hazy Weekender. Daarnaast wordt er een entertainment programma verzorgd.

Fort aan de Klop ligt in het Noorden van Utrecht. Een prachtige locatie op een eilandje midden in de natuur. Het fort maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Zaterdag is de grote feestdag. Er wordt groots uitgepakt bij Fort aan de Klop. Geniet van bier, eten, vele artiesten, lokaal verzorgd theater en nog veel meer moois. De zaterdag is opgedeeld in twee delen: een middag-deel en een avond-deel. ’s Middags is er ruimte voor genieten in de zon met veelal akoestische muziek om lekker bij in het gras te gaan zitten. ’s Avonds barst het feest los op de dansvloer en zorgen de verschillende bands en dj’s er voor dat je niet stil hoeft te blijven zitten. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om voor beide delen een ticket te kopen en de hele dag te komen genieten.

Voor bezoekers die helemaal op willen gaan in de Haze, is er het weekendticket. Hierbij zit het volgende inbegrepen: twee overnachtingen voor twee personen in een vooropgezette Kartent inclusief matjes. Daarnaast krijg je met het weekendticket twee ontbijtjes voor twee personen: 1x voor de tent en 1x bij de brouwerij, 10 consumpties per persoon, één Hazy Weekender shirt per persoon en uiteraard toegang tot alle de drie de dagdelen.

Het festival is op twee verschillende locaties, namelijk Fort aan de Klop en het vandeStreek Bier Proeflokaal. Op het terrein van Fort aan de Klop is het grootste feest en tevens ook het camping gedeelte. Hier zijn twee podia opgebouwd voor de hoofdacts van het festival en er staan onder andere verschillende bars om jouw glas gevuld te houden. Bij het proeflokaal kan je terecht op zaterdag om voor of na je festival-dag nog te genieten van gezelligheid, goed bier en een aantal live artiesten. Voor toegang tot het terrein van Fort aan de Klop dien je in het bezit te zijn van een ticket. Voor toegang tot het proeflokaal hoef je slechts goedgezind te zijn. Heb je een ticket voor één van de dagdelen op Fort aan de Klop? Kom dan gezellig voordat je gaat of nadat je bent geweest langs bij het proeflokaal.

Kosten

pre-party (vrijdag) € 15,00
dagdeel ticket (zaterdag) € 28,50
weekend ticket € 189,00 (2 personen)


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur