Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Vrienden van Bob

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2021
Gestopt: 2024

Etiketten: Bieretiketten.nl
Externe Links: Facebook Instagram LinkedIn Untappd Website

KvK-registratie: Vrienden van Bob (80288669)

Provincie: Overijssel

Postadres

Wierden

Geschiedenis

Ben jij ook zo’n ontdekker die altijd weer op zoek is naar die ene smaak of dat unieke speciaalbier? Of ben je een verzamelaar van badges? Vrienden van Bob verklapt je een geheim, al die smaken, of het nu is door dryhopping of de gebrande mout, dat maakt het bier niet speciaal. Een écht speciaalbier heeft een verhaal. Zoals het eerste bier dat op de markt wordt gebracht “Jeroen, de Ontdekker”.

Gert en Koen zijn liefhebbers van speciaalbier en de grondleggers van Vrienden van Bob. Iedereen kent Bob, maar nog niemand kent de vrienden voor wie Bob nuchter blijft. Vrienden van Bob is een initiatief voor de echte bierliefhebber. Mooie herinneringen maak je met je vrienden. Met vrienden van Bob willen ze een vriend extra in het zonnetje zetten door het gezicht van het volgende bier te worden. Genieten van de kleine dingen, daar draait het om in het leven. En genieten, dát doe je bij voorkeur samen met vrienden, van Bob.

Vrienden van Bob staat voor het creëren van mooie herinneringen met vrienden. Juist in deze tijd is een biertje drinken, samen met alle vrienden niet meer vanzelfsprekend. Je mist de gezelligheid en het gevoel om samen wat te doen is groter dan ooit! De aandacht van een vriend waardeer je. Met Vrienden van Bob willen we een vriend extra in het zonnetje zetten, door het gezicht van het volgende biertje te worden.

Jouw vriend de volgende vriend van Bob?
Heb jij een vriend met een verhaal die iets extra’s verdient? Draag deze vriend dan voor. Mail jullie verhaal met foto naar info@vriendenvanbob.nl. De vriend met het verhaal dat ons het meest aanspreekt wordt het gezicht van het volgende biertje.

Wat krijgt jouw vriend?

  • Je favoriete biertje vernoemd naar hem
  • Een naam die wat zegt over zijn relatie met bier
  • Zijn karikatuur op het flesje
  • Limited edition case
  • 1 gratis krat met 12 flesjes bier om mooie momenten te vieren
(website, 2021)

Op 5 januari 2024 maakte de brouwerij via Facebook bekend de brouwactiviteiten te staken:

Na een avontuur van bijna 4 jaar hebben we besloten om te stoppen met onze sociale brouwerij Vrienden van Bob. Samen met onze vrienden Jeroen, Frederick en Peter hebben we bier gebrouwen en mooie momenten gecreëerd. Met dank aan onze verkooppunten, konden nog meer vrienden genieten van ‘Jeroen de Ontdekker’, ‘Frederick de Genieter’ en ‘Peter de Meester’!
Als oprichters van Vrienden van Bob willen we jullie bedanken voor het ontzettend gave avontuur.
Namens de vrienden,
Koen & Gert

Eigenaren

(2021-2024)
(2021-2024)

Bieren (1)

Overig

Jeroen De Ontdekker

In het nieuws


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur