Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bier Preuvenement Zevenaar 2022

Bierevenement

Bierfestival

12 juni 2022

Georganiseerd door: Bier Preuvenement

Externe Links: Facebook

Provincie: Gelderland

Locatie

@Raadhuisplein Zevenaar

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zondag 12 juni 2022 van 13.00 - 19.00 uur

In 2022 is alweer de 7e editie van het Bier Preuvenement. Het Raadhuisplein bruist weer van de aanwezige bierbrouwerijen en bezoekers. Als bezoeker kun je ook weer stemmen voor het beste bier van het festival.

Tijdens het festival wordt er niet alleen bier gedronken worden, maar ook gebrouwen! Biergilde De 7 Aeren uit Zevenaar laat zien hoe je moet brouwen en wat hier allemaal bij komt kijken.

Kosten

Gratis entree. Je moet wel een uniek Bier Preuvenement glas (20 cl) en festivalmunten hebben tijdens het festival. Alleen in dit glas worden de bieren getapt. Daarnaast krijg je bij binnenkomst een festivalboekje met alle informatie over de aanwezige brouwerijen en hun bieren.

Voordelen ticket vooraf online kopen: je reserveert met een ticket alvast jouw proefglas, je krijgt leuke extraatjes zoals een gratis mysterie bier of een gratis hamburger, Daarnaast kan je tijdens het festival gebruik maken van de early bird kassa en sta je korter in de rij! En dus lekker snel aan het bier.

Het is ook gewoon mogelijk om tijdens het festival een glas te halen en munten te kopen. Alleen krijg je dan geen extraatjes.

Aanwezig

Brouwerij 't IJ Bierbrouwerij Openluchtmuseum Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt DAVO Bieren Biergilde "De 7 Aeren" KraftBier Stadsbrouwerij Veenendaal Brouwerij De Snor Brouwerij Hootch Leroy Brown Brewery X-brewing De Brouwerick Ed's Deli Achterhoeks Genot

In het nieuws


 Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop!

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur