Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Dutch CRAFT Beer Conference 2022

Bierevenement

Conferentie

10 mei 2022

Georganiseerd door: CRAFT

Provincie: Utrecht

Locatie

@Congrescentrum Nieuwegein

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

dinsdag 10 mei 2022 van 09.15 - 18.30 uur

Oorspronkelijk gepland voor 18 januari 2022, maar door corona verplaatst naar later in het jaar.

Het thema van de zesde editie van de Dutch Craft Beer Conference 2022 is GOOD TO GREAT. Vrij vertaald voor de bierbranche: hoe transformeer je van een goede brouwerij(-huurder) naar een geweldige brouwerij(-huurder)?

Auteur Jim Collins heeft hier jarenlang onderzoek naar gedaan en schreef er een boek over. Hij benoemt een aantal factoren die noodzakelijk zijn om de status van GREAT te bereiken. Zoals leiders die hun ambitie richten op de organisatie en niet op henzelf en die als ze vertrekken niet gemist worden, alles binnen het bedrijf kan gewoon doorgaan. En leiders die eerst de juiste mensen aannemen en dan pas samen de visie van een bedrijf gaan bepalen. Organisaties die blijven geloven in de overwinning ondanks tegenslagen. En als iets fout gaat zoek je oorzaken, geen schuldigen. Hoe kun je met je team de beste brouwerij worden, waar ligt jullie passie en waarmee valt er geld te verdienen? Zet het vliegwiel van succes aan. Ga aan de slag, maar pas je aan als de omstandigheden veranderen. En houdt er rekening mee dat een vliegwiel langzaam op gang komt.

Tijdens deze conferentie wederom een grote variatie aan sprekers, onderwerpen en netwerkmogelijkheden. Maak je dag compleet met de keuzes waarvan jij denkt dat het bij kan dragen om van Good to Great te komen.

Sociaal programma
Nieuw dit jaar is ook het sociale programma de middag/avond vóór de conferentie. Met voldoende ruimte voor netwerken, kennis opdoen en natuurlijk een geweldig glas bier! Tijdens deze middag en avond wordt een brouwerij in Utrecht bezocht, en is er een mooie stadswandeling langs de grachten en middeleeuwse brouwerijen onder leiding van een gids. Afsluiting met een bier-spijs diner bij Taplokaal Gist.

Informatiemarkt
Ieder jaar kun je op de conference ook de informatiemarkt bezoeken. Toeleveranciers van diensten en producten presenteren zich op de markt, beantwoorden vragen en hebben leuke beursaanbiedingen.

Kosten

Deelname voor CRAFT leden: € 115,00 * / € 135,00
Deelname voor niet CRAFT leden: € 215,00 * / € 235,00
Deelname voor StiBON leden: € 115,00 * / € 135,00
Studenten: € 60,00 * / € 60,00

Sociaal programma inclusief vervoer ** € 75,00

Alle prijzen exclusief btw.

* Het early bird tarief loopt t/m 1 maart 2022
** Vervoer is retour van Hotel Ibis of CS Utrecht

Aanwezig

Birdy Publishing Coenco Eshuis Hollands Hophuis Mouterij The Swaen Selected Brewing Ingredients (SBI)

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur