Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Fuck Wijn

Social Media

Podcast

Gestart: 2021

Externe Links: Apple Podcasts Castbox Facebook Google Podcasts Instagram Player FM Spotify Twitter Website Youtube

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

Ronald Giphart en Ronald van de Streek proeven, drinken en praten over bier en bierstijlen met een gast in de Fuck Wijn podcast (FCKWN). Uniek aan Fuck Wijn is dat het een meedrink podcast is. Bestel je pakket op www.beerwulf.com/fuckwijn en drink mee. Het eerste Fuck Wijn Bierpakket is goed voor de eerste 4 afleveringen van de podcast. In deze afleveringen leer je alles over de Tsjechische oorsprong van pils, proef je de moeder van alle tripels, ga je de stal in met een saison en ontdek je de magie van houten vaten met barrel aged bieren. Het tweede Fuck Wijn Bierpakket bevat de bieren voor de laatste 4 afleveringen van de podcast.

Fuck Wijn Podcast Bierpakket #1, € 54,99 (ieder bier 2x)
Walhalla Apollo, Oedipus Mannenliefde, Dupont Saison, Vandestreek Turf 'n Surf, Westmalle Tripel, Pilsner Urquell, De Molen Hel & Verdoemenis Bowmore BA, Frontaal Deerhunter BA 2020 Vol. I

Fuck Wijn Podcast Bierpakket #2, € 51,99 (ieder bier 2x)
Nevel Erve, Stanislaus Brewskovitch Cappu dei Capi, Guinness Draught, Boon Oude Geuze, vandeStreek Hazy Weekend, Stone IPA, Gebrouwen Door Vrouwen Gin Weizen, Schneider Weisse Orginal (TAP 7)

Afleveringen

  • Teaser
    17 februari 2021
    Ronald Giphart (schrijver) en Ronald van de Streek (brouwer) gaan je van alles leren over bier. Dat doen ze aan de hand van verschillende bierstijlen, bierjargon en natuurlijk eigen bierverhalen.

Eigenaren

(2021-heden)
(2021-heden)

In het nieuws


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur