Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

't Kont van het Paard

Horeca

Café

Opgericht: 1973
Gelieerd aan: Brielsch Brouwers Gilde

Externe Links: Facebook Twitter Untappd Website Youtube

KvK-registratie: 't Kont van het Paerd (24390222)

Contactgegevens

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 0181-416161
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestigingsadres

Kaatsbaan 1
3231 XL Brielle (gemeente Voorne aan Zee)

Geschiedenis

Bruin eetcafé gelegen in het oude centrum van Brielle.

Rens en Marianne van Adrighem openden op donderdag 15 november 1973 de taveerne 't Kont van 't Paerd. In oktober 1980 werd de zaak overgenomen door Joost Peeren. In 2006 werd de zaak overgenomen door Maarten Zoetemeijer.

Sinds 2015 is er een inpandige nanobrouwerij waar diverse stijlen "dorstige ros" bieren worden gebrouwen. Deze bieren worden nagenoeg allemaal op fust afgevuld en verkocht in het café.

Organisatie Bierevenementen

  1. Brielsch Bierfestival 2015
  2. Brielsch Bierfestival 2019
  3. Brielsch Bierfestival 2020
  4. Bierproeverij van Ebontree met de brouwer @'t Kont van het Paard, 17 januari 2021
  5. Brielsch Bierfestival 2021
  6. Bierproeverij / Meet the Brewer: Jelster @'t Kont van het Paard, 23 oktober 2021
  7. Bierproeverij met bieren van brouwerij Enigma (België) @'t Kont van het Paard, 18 december 2021
  8. Bierproeverij Brasserie de Bellevaux @'t Kont van het Paard, 26 februari 2022
  9. Brielsch Bierfestival 2022
  10. Bierproeverij "Going Dutch" @'t Kont van het Paard, 9 juli 2022
  11. Bierproeverij Beers from around the world @'t Kont van het Paard, 27 augustus 2022
  12. Bottleshare @'t Kont van het Paard, 4 maart 2023
  13. Brielsch Bierfestival 2023
  14. Bierproeverij met Filmthema @'t Kont van het Paard, 25 november 2023
  15. Brielsch Bierfestival 2024

Literatuur



Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur