Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Brouwerij Victorie

Brouwerij

Opgericht: 2020

Etiketten: Bieretiketten.nl
Externe Links: Facebook Instagram LinkedIn Untappd Webshop Website

KvK-registratie: Brouwerij Victorie (77734793)

- Webshop voor online verkoop (2020 - )

Contactgegevens

Provincie: Noord-Holland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Wichersstraat 30
1051 ML Amsterdam

Bezoekmogelijkheden

Bezoek niet mogelijk

Geschiedenis

Drie vrienden brouwen bier met een verhaal. Ooit begonnen ze met brouwen in soeppannen. Daarna overgestapt naar brouwketels van Ss Brewtech. Op 20 maart 2020 schrijven ze zich in bij de KvK.
Brouwerij Victorie is een micro-bierbrouwerij opgericht door Jorge Fröberg, Tom te Buck en Maurits Meester in 2020. Brouwerij Victorie brouwt vooral klassieke bieren met een moderne twist. Door gebruik te maken van bijzondere hopsoorten en combinaties met kruiden. Zo ontstaat er uniek bier dat de randen van traditionele bierstijlen opzoekt. Alle oprichters van Brouwerij Victorie hebben een achtergrond in de creatieve sector, als campagnemaker, art director en als websitemaker. Vanuit deze achtergrond ontstond de wens om bij het creatieve proces eens zelf de opdrachtgever te spelen. Een project waar de regie over de creatieve output volledig in eigen handen is. Dat is wat in het brouwen van bier wordt geuit, als een creatieve uitlaatklep.

Vriend van Victorie

Al vanaf € 45,00 word je Vriend van Victorie en ontvang je voordeel, een exclusief welkomstpakket en meer. Je kunt kiezen voor pakketten Meubilair, Stamgast, en Kroegtijger.

Op 23 oktober 2023 maakte de brouwerij in een nieuwsbrief bekend medio 2024 te stoppen met de brouwerij:

Helaas moeten we je vandaag vertellen dat we Brouwerij Victorie in het museum gaan zetten. Met andere woorden: we stoppen met ons bieravontuur. Het plan is om te stoppen medio zomer 2024. Tot die tijd kun je natuurlijk gewoon bier bij ons bestellen, zo lang de voorraad strekt (en die gaat hard!).

We willen jullie bedanken voor jullie onvolprezen steun de afgelopen 3 jaar. Brouwerij Victorie zou geen Brouwerij Victorie zijn als we dit avontuur niet zouden afsluiten met een grote voorjaarsborrel voor alle vrienden van Victorie. Hierover snel meer info!

Belangrijk! Nu rest ons om onze voorraad te verkopen. We hebben nog flink wat staan dus als je zelf geen bier meer in huis hebt: ren naar onze website en bestellen die handel. Maar beter nog: wie de gouden tip heeft om een grote lading te verkopen die wordt rijkelijk beloond (met bier!). Alles kan een tip zijn, denk aan:
Bier voor in het kerstpakket op je werk
Bier voor de kerst of nieuwsjaarsborrel op je werk (of gewoon thuis)
Bier voor een trouwfeest
Je favoriete café waar ze nog GEEN victorie schenken maar dat wel moeten doen
Stuur al je tips naar maurits@brouwerijvictorie.nl. Of reageer op deze e-mail. :)
Nogmaals dank voor alle liefde de afgelopen jaren. En zoals we in de titel al zeggen, afscheid bestaat natuurlijk niet. ❤️

Cheers!

Maurits
Jorge
Tom

 

Eigenaren

(2020-heden)
(2020-heden)
(2020-heden)

Bieren (3)

Regulier assortiment

1998 Half Blond

Overig

2006 Juice You Blonde Hond

Oude logo's

2020

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur