Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bier Flestival 2020

Bierevenement

Online Bierfestival

6 juni 2020

Georganiseerd door: vandeStreek Bier Kompaan Dutch Craft Beer Company Nevel Frontaal Brewing Company Uiltje Brewing Company Moersleutel Craft Brewery

Externe Links: Facebook Website

Provincie: Utrecht

Locatie

@online Utrecht

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zaterdag 6 juni 2020 13.00 - 19.00 uur

Blijf thuis en kom naar het online bierfestival. In de zon op ontdekkingstocht naar nieuwe, unieke en buitengewone bieren leek deze zomer bijna niet door te gaan door de afgelasting van het festivalseizoen. Daarom op 6 juni 2020 het Bier Flestival.

Zes brouwerijen hebben de handen ineen geslagen.18 verschillende bieren worden in de week voorafgaand aan het Flestival speciaal voor deze dag afgevuld op miniflesjes van 18 cl (festivalformaat). Iedere brouwerij heeft beloofd minstens één uniek bier voor het Flestival afgevuld. Tijdens de livestream via Facebook vullen alle brouwerijen een half uur en zijn er prijzen te winnen. Je kunt live vragen stellen aan de brouwerijen én tussendoor zijn er allerlei gekkigheden.

De deelnemende brouwerijen zijn:
• Kompaan
• Nevel
• vandeStreek
• Brouwerij Frontaal
• Uiltje Brewing Company
• De Moersleutel

Kosten

€ 59,00

Het Bier Flestival-pakket is te bestellen in de webshop van vandeStreek bier; in het pakket zitten de 18 miniflesjes en wat extra goodies. Uiteraard gaat het om een mooie mix van lichte en zware bieren. In totaal zijn er 500 pakketten verkocht.

Omdat ze 9000 miniflesjes met de hand vullen wel genoeg vinden, is het Flestival uitverkocht. Toch erbij zijn? Spring dan over het hek! In het Hekkenspringers pakket zitten geen 18 miniflesjes en geen unieke releases (update: later werd besloten toch 1 unieke release in dit pakket te doen: een eisbock van een bier van vandeStreek). Er zitten wel 12 bieren in, van elke deelnemende brouwerij één doordrinkbaar bier en één zwaarder en/of vatgerijpt bier en natuurlijk een proefglas.

Aanwezig

Frontaal Brewing Company Kompaan Dutch Craft Beer Company Moersleutel Craft Brewery Nevel Uiltje Brewing Company vandeStreek Bier

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur