Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Beer Kefeke FLORES

Horeca

Café

Opgericht: 2016
Gestopt: 2018
Gelieerd aan: FLORES Nano Brewery

KvK-registratie: FLORES nano brewery h.o. beer kefeke FLORES (64130436)

Provincie: Limburg

Vestigingsadres

Helschriksel 34 5911 GS Venlo

Geschiedenis

Opgericht door bierliefhebber Floris Backhuijs die tijdens zijn studie in de horeca heeft gewerkt. Drie jaar na afstuderen begint het te knagen om terug de horeca in te duiken. Hij begint een proeflokaal van Limburgse bieren en huiskamer van Q4.

Vanaf 15 november is het mogelijk om al wandelend kennis te maken met het oude en nieuwe 4e kwartier van Venlo, oftewel Q4. Begin en einde zijn bij Beer Kefeke Flores. Na de wandeling van 1,5 uur kunt u genieten van het Q4-bier dat kastelein Floris Backhuijs speciaal voor Q4 en de wandeling heeft bedacht en gebrouwen. Het bier is bij de prijs inbegrepen. De wandeling werd door het team van Beer Kefeke Flores in samenwerking met de VVV te Venlo ontwikkeld.

Op 3 augustus 2018 kondigt Floris via Facebook de sluiting van het Beer Kefeke aan.

Met pijn in het hart, maar met opgeheven hoofd, laat ik u hierbij weten dat Beerkefeke Flores met ingang van 1 september 2018 haar deuren sluit.

Over een doorstart van de brouwerij inclusief de workshops en de verkrijgbaarheid van het Q4-bier wordt op een ander tijdstip een besluit genomen.

De Q4-wandelingen blijven bestaan en starten op het Helschriksel. De locatie waar de wandeling eindigt en waar het Q4-bier dan gedronken kan worden, wordt Grenswerk.

Ik dank iedereen voor het in mij gestelde vertrouwen, de gezelligheid en de warmte, kortom alles wat wij met elkaar gedeeld hebben.

Proost!


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur