De Bierbalie - Biertypes: herkennen, omschrijven en verkopen
Opleiding
Bieropleiding , Klassikaal
Verzorgd door: De BierbalieGestart: 2018
...meer opleidingen...
Informatie
IPA, porter of weizen: in de horeca is het biermenu de laatste jaren flink uitgebreid. Hoe maak je gasten wegwijs in dit overvloedige assortiment en optimaliseer je de bierverkoop? Met gedegen kennis van het barpersoneel. In deze cursus maakt de cursist kennis met alle brouwingrediënten, het brouwproces en de basisprincipes van het proeven. De cursist leert de afkortingen en ‘codes’ op bieretiketten te ontcijferen, maakt kennis met de verschillende biertypes en hun smaakomschrijvingen. Ook het opstellen van een bier menukaart komt aan bod, zodat de cursist gasten bij hun gerecht het juiste bier kan adviseren.
De training is inclusief:
- lesmateriaal
- glaswerk om mee te nemen
- 3 flessen bier om mee te nemen
- 10 verschillende proefbieren
- lunch
- De Bierbalie Oorkonde
In totaal krijgt de cursist 4 uur les.
Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop: