Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Horeca Management Academy - Masterclass high-end bier & foodpairing

Opleiding

Bieropleiding , Klassikaal

Verzorgd door: Horeca Management Academy

Externe Links: Website

...meer opleidingen...

Informatie

De cursist wordt in één dag geleerd hoe je je gasten op een hoogwaardig culinair niveau kunt laten genieten van de perfecte bier & food combinatie. In een dag ontdekt de cursist welk type gasten de cursist dagelijks in de zaak ontvangt en hoe de cursist die optimaal kan laten genieten van een verrassende bier & food beleving. Gasten waarderen een bier & foodpairing, mits de pairing klopt en is afgestemd op het type gast.

De theorie wordt tijdens de training gecombineerd met de praktijk, waardoor de cursist zelf de ultieme smaakcombinaties kan ervaren. Er worden verschillende gangen, en dus ook verschillende smaakcombinaties, geserveerd. Op deze manier kan de cursist na deze training de perfecte bier- en spijscombinatie adviseren aan de gasten.

De cursist krijgt de vaardigheden om een gastprofiel te maken dat is gebaseerd op een laag, gemiddeld of hoog sensitief persoon. De cursist leert hoe je het type gast koppelt aan de juiste smaakcombinaties en op welke wijze je succesvol bier & food combinaties maakt.

De training is bestemd voor restaurateurs, chef-koks en sommeliers (restaurants, hotel-restaurants). Om het maximale uit de training te halen, is een gefundeerde basiskennis over bier onontbeerlijk. De cursus is speciaal ontwikkeld voor het hogere segment.

De training wordt gegeven door Fiona de Lange.

De brochure geeft meer informatie over deze training:

HM Academy Brochure BierFood pairing brochure

Kosten

€ 295,00 (exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en borrel)1


1: kijk voor de actuele prijs altijd op de website van de aanbieder (maart 2020)


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur