Biertalent - Klassieke & Moderne Biertypen
Opleiding
Bieropleiding , Klassikaal
Verzorgd door: BierTalentGestart: 2020
Informatie
Deze training wijst de deelnemer de weg in bierland. Blond, dubbel, tripel? IPA, saison en pils? Als horecazaak serveer je tegenwoordig al gauw tien tot vijftien verschillende biertypen. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen en overeenkomsten tussen al die biertypen? Wie bepaalt eigenlijk wat een biertype is?
Nuttige bierachtergronden voor op de werkvloer
In deze training duikt de deelnemer in de wereld van al die verschillende bieren. De deelnemer leert meer over de achtergrond van de meest gedronken soorten bier en wat elk bier uniek maakt, maar toch ook hoe deze allemaal met elkaar zijn verbonden. Al die bieren zijn een soort familie van elkaar. In die context leert de deelnemer hoe je bier beter kunt proeven en hoe je bierkaart in elkaar steekt. De deelnemer wordt beter in het geven van bieradvies aan de gasten.
In deze training:
- Klassieke biertypen; achtergrond en kenmerken
- Moderne biertypen; hoe biertypen zich ontwikkelen
- Proeven: klassiek of modern? Wat is de link?
- Leuke en praktische oefeningen met collega’s
- De training duurt 2,5 uur
- Inclusief BierTalent lesboekje ‘Klassieke & moderne biertypen’ t.w.v. €22,50
Literatuur
Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop