Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierfestival pROOSt 2019

Bierevenement

Bierfestival

8 september 2019

Georganiseerd door: Bierbrouwerij De Roos anno 1877

Externe Links: Facebook

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Vrijthof Hilvarenbeek

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zondag 8 september 2019 van 13.00 - 19.00 uur

In een sfeervolle ambiance op en rondom De Vrijthof in Hilvarenbeek presenteert een keur van ambachtelijke brouwerijen hun bieren. Muziek, oud ambacht en lekkere hapjes completeren de gezellige sfeer.

Het programma start met een Brabantse Koffietafel tussen 13.00 en 14.00 uur. Brabantse worstenbroodjes, vers gebakken broodjes met kaas of worst uit de streek, Rooslikeur, etc... Vouchers à € 10,00 zijn te koop in de museumwinkel van De Roos of verkrijgbaar bij Infopunt Hilvarenbeek. Voor aanvang zijn vouchers ook nog verkrijgbaar bij de muntenstand op het binnenplein. Het eigen Rooskoor verzorgt een optreden tijdens de lunch.

De genomineerden van de wedstrijd Brabants Lekkerste Bier zijn ook aanwezig en om 17.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. Brabants Lekkerste Bier wordt georganiseerd in samenwerking met de Brabantse dagbladen.

Kosten

Toegang is geheel gratis. Er worden proefglazen en munten verkocht.

Aanwezig

Bierbrouwerij De 3 Horne Brouwerij D'n Hopper Bierbrouwerij De Roos anno 1877 Reuzenbieren Reuzenbieren Muifelbrouwerij Breugem Bier Frontaal Brewing Company Belgica Brouwerij Bliksem Brouwerij Rufus Hooglander Bier KraftBier Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein De Lastige Broertjes Brouwerij de Deftige Aap Brouwerij Nicolaas

In het nieuws


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur