Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

Brand Session IPA

Externe Links: Untappd Ratebeer

Biertype: Session India Pale Ale
Smaakcategorie: Soepel & Subtiel

In productie: Ja
Vast assortiment: Ja

Verpakking: Blik, Fles

Dit bier wordt gebrouwen sinds 2018.

Jeroen Free werd in mei 2017 voor de tweede keer uitgeroepen tot winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd. In het Provoosthuis in Bergen op Zoom kwamen bierliefhebbers maandagavond 8 januari bijeen om te genieten van de eerste slok. In 2014 werd Jeroen al tot winnaar uitgeroepen met zijn IPA recept.

Jeroen: “Mijn Session IPA is een fris speciaalbier met een dorstlessende afdronk, exotische aroma’s van fruitige hoppen en een aangename bitterheid. Ik vind het nog steeds onwerkelijk dat mijn bier weer in supermarkten en cafés verkrijgbaar is. Ook na de eerste keer went het nog steeds niet. Ik ben bijzonder blij dat al mijn vrienden en familie hier zijn om samen met mij en de brouwers te proosten op een voor mij ontzettend geslaagde Session IPA.”

Rob Habets, Meesterbrouwer van Brand: “Brand kenmerkt zich door stevige bieren die een mooi volwaardig hoparoma en hopsmaak hebben. De Session IPA past hier perfect bij. Laag in alcohol, met een perfecte volle smaak en een super mooi aroma. Dat maakt ons nieuwe bier speciaal en uniek.”

Brand Session IPA is vanaf 8 januari 2018 exclusief verkrijgbaar bij de Brand proeflokalen en vanaf 5 februari 2018 verkrijgbaar in de gehele horeca en bij slijterijen en supermarkten.

Beschrijving 2018 -

  4-6°C
  3.5%
  9.4
  10
  35
  bovengisting
  Nee
  Ja
  Ja

Brouwerijen

Brand Bierbrouwerij


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur