Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

Nathals Achterhoek Ongefilterd

Externe Links: Facebook Instagram Website

In productie: Ja
Vast assortiment: Ja

Verpakking: Fles

  • "Bier um op te zoepen!"

Gebrouwen door de Biertafel. Nathals B.V. (inschrijving Kamer van Koophandel 69159157) was initieel ingeschreven op Kruisdijk 7 in Vorden, hetzelfde adres als De Biertafel.

"Hé, mooie Nathals! Heb jij gezonde dorst, ben je trots op je omgeving en hou je van bier? Griep ow een kolde Nathals! Ongefilterd doordrinkbier, lekker dorstlessend. Geen interessant gedoe, moeilijke verhalen over smaak en onwieze alcoholpercentages. Bier um op te zoepen! Nathals wordt gebrouwen in de Achterhoek. Gewoon in een verbouwde koeienstal midden tussen de bossen en de velden. Met grote gevestigde merken en multinationals hebben we niks te maken. Nathals zoep i-j natuurlijk het liefst uut de fles, want het zit al in een glas. Lekker kold opzoepen met wat goeie muziek en fijne vrienden! Trek ‘m ow fijn lös! Proost! En die flessen zitten met een mooi dom onhandig aantal in een handgemaakt, houten krat. Zo’n krat wil i-j!" (website)

Het bier is op diverse plaatsen in de regio verkrijgbaar in horeca, supermarkten en slijterijen. Het bier is ook online te bestellen via de webshop.

Beschrijving

  5%
  water, gerstemout, hop, gist

Brouwerijen

Nathals


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur