Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

Kemphaan Winterbier

Externe Links: Untappd

Biertype: Winter Ale
Smaakcategorie: Donker & Rijk

Biertypering(en): Seizoensbier

In productie: Ja
Vast assortiment: Ja

Verpakking: Fles

Dit bier wordt gebrouwen sinds 2010.

De brouwerij schrijft op de website over dit bier:

Het winterbier van Stadsbrouwerij De Kemphaan is een hartverwarmend brouwsel dat perfect past bij de koude wintermaanden. Het is een bier dat is ontworpen om troost en gezelligheid te bieden tijdens deze sfeervolle tijd van het jaar.

Het winterbier heeft een diepe, robijnrode kleur die doet denken aan de warmte van een knisperend haardvuur. Het bier is rijk en vol van smaak, met complexe tonen die zorgen voor een gelaagde en bevredigende ervaring.

Bij het ruiken van het winterbier komen aroma’s van geroosterde mout, karamel, kruiden en donker fruit naar voren. Deze aroma’s weerspiegelen de diepte en de warme gevoelens van de winterperiode. Bij het proeven van het bier ontvouwen zich smaken van zoete karamel, kruidige specerijen, chocolade en mogelijk een vleugje winterfruit.

Het winterbier van Stadsbrouwerij De Kemphaan heeft een verwarmende en volle body, met een evenwichtige zoetheid en een subtiele bitterheid die zorgt voor een aangename afdronk. Het is een bier dat uitnodigt tot langzaam genieten en het delen van gezellige momenten met vrienden en familie.

Dit bier is een perfecte metgezel op koude winteravonden en kan uitstekend worden gecombineerd met winterse gerechten zoals stoofschotels, wildgerechten en stevige kazen.

Het winterbier van Stadsbrouwerij De Kemphaan brengt de warme en knusse sfeer van de winter tot leven in een smaakvolle ervaring. Laat je verwarmen door de rijke smaken en geniet van de gezelligheid die dit brouwsel met zich meebrengt tijdens de winterse dagen.

Beschrijving

  10%

Brouwerijen

Stadsbrouwerij De Kemphaan


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur