Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

Kemphaan Herfstbok

Externe Links: Untappd Ratebeer

Biertype: Bock - Single / Traditional

Biertypering(en): Seizoensbier

In productie: Ja
Vast assortiment: Ja

Verpakking: Fles

Dit bier wordt gebrouwen sinds 2007.

De brouwerij schrijft op de website over dit bier:

De Herfstbok van Stadsbrouwerij De Kemphaan is een seizoensgebonden bier dat perfect past bij de overgang naar de herfst. Het is een karaktervol bokbier met een diepe koperrode kleur en een rijke smaakbeleving.

Dit bier wordt gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde moutsoorten, waaronder donkere mouten, die het zijn kenmerkende kleur en volle body geven. De Herfstbok heeft een complex aroma van geroosterde granen, karamel en subtiele kruidige tonen.

Bij het proeven van de Herfstbok komen de smaken van mout en karamel naar voren, met hints van gedroogd fruit en een vleugje kruidigheid. Het bier heeft een evenwichtige zoetheid die mooi samengaat met de lichte bitterheid, wat zorgt voor een aangename en bevredigende smaakervaring.

Het is een bier dat zich uitstekend leent voor de koelere herfstavonden. De volle en verwarmende eigenschappen van de Herfstbok maken het een ideale metgezel bij gerechten zoals stoofschotels, gegrild vlees en stevige kazen.

Met zijn rijke smaak en herfstige karakter is de Herfstbok van Stadsbrouwerij De Kemphaan een bier dat liefhebbers van seizoensgebonden bieren zeker zal bekoren. Geniet van de ambachtelijke kwaliteit en laat je onderdompelen in de herfstige smaken van dit brouwsel.

Beschrijving

  7%
  19.0

Brouwerijen

Stadsbrouwerij De Kemphaan


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur