Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

Beemster Tripel

Biertype: Tripel
Smaakcategorie: Blond & Krachtig

In productie: Ja

Dit bier wordt gebrouwen sinds 2002.

Alle Beemsterbieren worden bereid met toevoeging van Beemstertarwe en Beemsterhop. In 1999 werd er met de Beemster Tripel een vierde en zesde plaats in de wacht gesleept bij de Open Nederlandse Kampioenschap voor amateur-bierbrouwers. Beemster Tripel werd in eerste instantie gebrouwen met behulp van de brouwfaciliteiten van Brouwerij De Schans. Momenteel worden alle bieren gebrouwen bij de Proefbrouwerij in België. Beemster Tripel is een fris, fruitige, iets zoetige en alcoholwarmende tripel die moutig en vol van smaak is met een langzaam wegvloeiend nabittertje.

Beschrijving

  8-12°C
  8.5%

Brouwerijen

Brouwerij De Lepelaer


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur