Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

A Sip Of Science

Biertype: Amber
Smaakcategorie: Amber & Elegant

Verpakking: Fles

Leiden European City of Science heeft als doel een toegankelijk en inclusief programma te bieden, waardoor de definitie van wetenschap verbreed is tot buiten zijn meer traditionele betekenis. Duidelijk, de definitie van wetenschap betrekt alle velden van alpha-, beta- en gamma studies. Maar het gaat een stap verder en betrekt ambachten erbij, die kennis gedreven zijn.

Door de eeuwen heen vormen ambachten en vakmanschap een groot deel van de Leidse geschiedenis en vormden de stad zoals deze nu is. Om deze rijke geschiedenis van vakmanschap te vieren heeft de Leidse Brouwerij Pronck een bier ontwikkeld voor Leiden European City of Science met de naam A Sip of Science.

Dit bier is een zachte amber ale met grapefruitsap, gemberblad, drie verschillende hopsoorten en geeft je geest een start. Brouwerij Pronck is erg opgetogen om als partner deel uit te maken van Leiden European City of Science.We zijn trots om ons bier A Sip of Science te presenteren aan nieuwsgierige geesten uit de hele wereld.

Beschrijving

  5-7°C
  5.8%
  Water, Gerstemout (Pale Ale mout, Caramout, Zuurmout, Biscuitmout), Tarwevlokken, Grapefruitsap, Hop (Columbus, Simcoe, Galaxy), Gemberblad, Gist

Brouwerijen

Brouwerij Pronck


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur