Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

Solliciteur

Biertype: Bo(c)kbier
Smaakcategorie: Donker & Rijk

Biertypering(en): Seizoensbier

In productie: Ja
Vast assortiment: Ja

Verpakking: Fles, Fust

Dit bier wordt gebrouwen sinds 2020.

De Solliciteur / The Solicitor

De Solliciteur trad op als pleitbezorger bij kleine rechtzaken. Met een goede solliciteur aan je kant, lagen je kansen een stuk beter. Met deze solliciteur houd je de zaak lekker zelf in de hand, dat maakt de kans zo’n 100% dat het goed komt!

De Solliciteur is een bockbier en wordt jaarlijks in de herfst uitgebracht. Je kunt hem natuurlijk ook in de winter (of lente of zomer) drinken. Wat jij wil!

  • De Solliciteur 2023 is een Weizen Doppelbock (7,5%). Dit jaar dus een tarwebock en dan ook nog een stevige. Aroma's van banaan, kruidnagel, een vleugje chocolade en de volle smaak van karamel. 
  • De Solliciteur 2022 is een ondergegist roodbruine rauchbock. In de neus rook, fruit en caramel. In de mond een zachte body en lichtzoete afdronk.
  • De Solliciteur 2021 is een ondergegist roodbruin bockbier. In de neus caramel en gebrande mouten. In de mond een zachte body en lichtzoete afdronk. De edele hoppen Saaz en Perle geven De Solliciteur een aangename bitterheid.
  • De Solliciteur 2020 is een ondergegist roodbruin bockbier. In de neus caramel en gebrande mouten. In de mond een stevige body en zoete afdronk. De edele hoppen Saaz en Perle geven De Solliciteur een aangename bitterheid.

Hier kom je de winter wel mee door!

Beschrijving 2022 -

  7%
  roodbruin
  20
  ondergisting

Beschrijving - 2022

  6.9%
  roodbruin
  27
  ondergisting

Brouwerijen

Bierbrouwerij De Magistraat


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur