Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

Juicebox Hero

Biertype: Pale Ale (GB), Sour - Other

In productie: Ja
Vast assortiment: Ja

Verpakking: Fles, Fust

Sour Pale Ale/ Fruity Sour.

Dit wilde, roze zeemonster is het boegbeeld voor de liefde in fijne, fruitige sours. Het is een complexe blend van een Pale Ale en een Kettle Sour met een flinke dosis bramen en frambozen. Met behulp van de eigen huiscultuur van melkzuurbacteriën uit de Wild at Heart foeder zorgt men ervoor dat de Kettle Sour zijn fijne zure smaak ontwikkelt. De grote hoeveelheid fruit geven het bier een aroma van frambozen, bramen en grapefruit. In combinatie met de toegevoegde hoppen krijgt Juicebox Hero zijn zacht bittere, roodfruit karakter.

''Are you in for some juiciness?''
"It's summer, you crabby bastard! Time to suck down some juice in the sun. Make all your friends jelly with this bioluminescent little banger. Squid on with yer bad self."

Ontwerp etiket: Erwin Sommers, design bureau Koek
''Een onderwaterwereld waar de machtige KOEKtopus zijn visleger versterkt met het krachtige bramenelixer uit de heilige juicebox.''

Beschrijving

  3.9%
  water, gerstemout (Pilsmout, Pale Ale mout, Vienna), tarwemout, havervlokken, bramen, fraambozen, hop (Bramling Cross, Eukanot, Cascade, Simcoe), gist (US-05, Wild at Heart huiscultuur)

Brouwerijen

Oersoep


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur