Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bieren

Hop Only Knows

Biertype: Saison
Smaakcategorie: Amber & Elegant

Biertypering(en): Limited Edition

In productie: Ja

Verpakking: Fles

Dit bier wordt gebrouwen sinds 2018.

Red American Farmhouse Ale. Deze frisse Farmhouse Ale is gebrouwen met de Amerikaanse hopsoorten Amarillo, Simcoe en Willamette. Door het gebruik van verschillende mouten heeft dit bier een lichtrode kleur gekregen. De mouten, hoppen en gist zijn allen vrij uitgesproken en vechten om aandacht. De mouten geven een stevige moutbasis met karamel-, cookie- en broodtonen. Citrusachtige, fruitige en bloemige tonen van de hop. Verder heeft deze Farmhouse een uitgesproken gistprofiel. Denk aan een aards, kruidig en peperig karakter.

Naam
“God only knows what I’d be without you…” De naam verwijst naar de hit ‘God Only Knows’ van The Beach Boys. Een verwijzing naar de thuisbasis van Jopenbier: de Jopenkerk Haarlem.

Forbidden fruit
Strange and exotic, taste the abundance of the Garden of Eden Durf jij de verboden vruchten uit het Hof van Eden te plukken? Een paradijs vol weelde waar je niets tekort komt.

Limiteds in de lijn Forbidden Fruit
De limited lijn Forbidden Fruit brengt exotische creaties waarin bijzondere ingrediënten de hoofdrol spelen. Denk aan spannende hoppen, granen, bloemen, kruiden en vruchten. Allen geplukt in het Hof van Eden.

Beschrijving

  7°C
  7.2%
  55
  water, gerstemout, hop (Amarillo, Simcoe, Willamette), gist.

Brouwerijen

Jopen Bier


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur